Fotbal: Neymar va fi operat sâmbătă; "până la trei luni" de convalescenţă (medic)

Fotbal: Neymar va fi operat sâmbătă; "până la trei luni" de convalescenţă (medic)

Brazilianul Neymar va fi operat sâmbătă, în Brazilia, la piciorul drept, iar recuperarea sa "va dura între două luni jumătate şi trei luni", a declarat medicul "Selecao", Rodrigo Lasmar, după ce a aterizat împreună cu vedeta la Rio de Janeiro, din direcţia Paris, informează AFP.

Atacantul echipei Paris Saint-Germain va fi operat într-un spital din Belo Horizonte, pentru o fisură osoasă la piciorul drept, suferită în cursul jocului câştigat de PSG cu 3-0 în faţa formaţiei Olympique Marseille, duminica trecută, pe Parc des Princes, cu aproape 100 de zile înaintea Cupei Mondiale din Rusia.

Mater Dei este spitalul în care se desfăşoară în mod obişnuit operaţiile doctorului Lasmar, originar din Belo Horizonte şi şeful departamentului medical al clubului local Atletico Mineiro, funcţie pe care o cumulează cu cea de medic al naţionalei Braziliei. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?