Fotbal: Ousmane Dembele va semna luni cu FC Barcelona (oficial)

Fotbal: Ousmane Dembele va semna luni cu FC Barcelona (oficial)

Fotbalistul francez Ousmane Dembele va efectua luni vizita medicală, după care va semna un contract pe cinci ani cu FC Barcelona pentru 105 milioane de euro, sumă în care nu sunt incluse bonusurile, a anunțat vineri clubul spaniol, citat de presa internațională.

Dembele se desparte astfel de gruparea germană Borussia Dortmund și devine cel mai scump fotbalist din istoria clubului catalan.

Transferul atacantului francez depășește cele mai scumpe achiziții făcute în ultimii ani de FC Barcelona, care a plătit 97 milioane euro pentru aducerea brazilianului Neymar de la FC Santos (în 2013) și 81 milioane în schimbul uruguayanului Luis Suarez de la FC Liverpool (în 2014).

Dembele, în vârstă de 20 de ani, va avea o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.

Ziarul spaniol Marca reamintește faptul că Dembele a fost achiziționat de Borussia Dortmund în urmă cu un an, de la formația franceză Rennes, cu doar 15 milioane euro.

În această vară, Dembele a boicotat antrenamentele Borussiei, în speranța unui transfer la Barcelona.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu