Fotbal: Preşedintele lui Olympiakos Pireu a dezvăluit că este infectat cu Covid-19

Fotbal: Preşedintele lui Olympiakos Pireu a dezvăluit că este infectat cu Covid-19

Vangelis Marinakis, om de afaceri şi preşedinte al clubului elen de fotbal Olympiakos Pireu, a anunţat pe contul său de Facebook că este infectat cu virusul Covid-19, relatează EFE.

''Noul virus m-a vizitat şi m-a obligat să fac acest acest fapt public. Mă simt bine pentru că am luat măsurile necesare şi am urmat toate recomandările medicale. Îi sfătuiesc cu tărie pe toţi concetăţenii să facă la fel. Le doresc tuturor o recuperare rapidă'', a scris Marinakis.

Până în acest moment, Grecia are 89 de cazuri confirmate de coronavirus, dar niciun deces.

Ca măsură de precauţie, guvernul elen a ordonat disputarea cu porţile închise ale tuturor meciurilor de fotbal şi a anulat evenimentele cu peste 1.000 de participanţi.

În acest context, maratonul Atenei din 22 martie a fost anulat, de asemenea. La sanctuarul din Olympia, ceremonia aprinderii flăcării olimpice se va face joi fără participarea publicului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu