Fotbal: Reghecampf (Steaua) - Nu mă gândesc la demisie, în 2017 nu am pierdut niciun meci

Fotbal: Reghecampf (Steaua) - Nu mă gândesc la demisie, în 2017 nu am pierdut niciun meci

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că în anul 2017 nu a pierdut niciun meci și, în consecință, nu se gândește la demisie, el negând faptul că traversează o perioadă grea la gruparea roș-albastră.

"Eu nu văd lucrurile așa de negativ, în 2017 nu am pierdut niciun meci. Am pierdut însă puncte pe greșeli foarte mari de arbitraj. Eu nu am de ce să mă gândesc la demisie. Trecem printr-un moment greu, dar pe mine mă interesează foarte mult să ne îndeplinim obiectivul și cred că avem șanse să facem acest lucru. Dar vreau să se oprească toată această idee cu perioada grea. Eu nu am nicio perioadă grea. Întotdeauna sunt momente tensionate la Steaua. Și când aveam victorii pe linie tot aceeași tensiune exista pentru că oamenii își doresc din ce în ce mai mult. Eu sunt obișnuit cu acest lucru. Nu este ușor să antrenezi o echipă precum Steaua. Pentru noi nu e o perioadă tensionată, pentru noi e important obiectivul. Eu sunt cel care face totul la echipă. Faptul că vorbesc cu Gigi Becali e altceva. Nu există o atmosferă proastă nici la nivelul echipei și nici la nivelul conducerii", a spus el.

Reghecampf a menționat că așa cum se spune că Steaua are un lot foarte valoros, ar trebui să se spună și că "antrenorul Stelei este foarte valoros". "În mintea tuturor Steaua este echipa cea mai slab cotată. Și eu știu asta. Că ies anumiți oameni la TV și spun că lotul Stelei este foarte valoros e alta... păi vreau să vă spun că și antrenorul Stelei este foarte valoros, putem să luăm rezultatele. Dar pe mine nu mă interesează, fiecare poate să declare ce dorește. Așa cum Astra a câștigat 8 meciuri la rând, este posibil ca și noi să câștigăm 4-5 meciuri la rând. Dar nu trebuie să ne grăbim, va fi un play-off foarte dificil. Eu sunt setat, știu ce avem de făcut în continuare. Nu are rost să mai vorbesc despre sistemul de joc, despre jucători... ăsta este lotul, nu avem niciun alibi, trebuie să ne concentrăm și să câștigăm", a menționat tehnicianul.

El este de părere că litigiul dintre FC Steaua și Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu ajută niciuna dintre părți. "Pentru mine există o singură luptă, să câștigăm campionatul. Ceea ce se întâmplă pe lângă nu mă interesează. Într-adevăr, acest scandal cu CSA nu a ajutat pe nimeni și nu o să îi ajute nici pe ei. Fanii și-au dat seama că nimeni nu a avut ceva de câștigat. Până la urmă aceste lucruri se vor așeza într-un fel sau altul", a adăugat Reghecampf.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu