Fotbal: Ronald Koeman admite că viitorul său la Barcelona este incert în ajunul alegerilor

Fotbal: Ronald Koeman admite că viitorul său la Barcelona este incert în ajunul alegerilor

Antrenorul olandez Ronald Koeman a admis că viitorul său la FC Barcelona este incert, în ajunul alegerilor pentru preşedinţia clubului catalan, transmite Reuters.

Catalanii au rămas fără preşedinte din luna octombrie, când Josep Maria Bartomeu a demisionat, dar duminică 7 martie au loc alegerile pentru noul conducător.

Unul dintre cei trei candidaţi, Victor Font, şi-a bazat campania electorală pe aducerea ca antrenor a lui Xavi Hernandez, în prezent la Al Sadd.

Koeman, care a dirijat Barcelona pe locul doi în La Liga şi în finala Cupei Spaniei, afirmă că învingătorul alegerilor deţine cheia viitorului său.

''Nu depinde de mine. Singurul lucru pe care îl ştiu este că mai am încă un an de contract după acest sezon'', a spus Koeman în conferinţa de presă dinaintea meciului de sâmbătă cu Osasuna. ''În câteva zile va fi un nou preşedinte şi el va lua decizia. Eu sunt concentrat să câştigăm meciuri. Restul nu depinde de mine. Sunt atâtea meciuri şi nu avem timp să ne gândim la altceva. La sfârşitul zilei, noul preşedinte va decide şi eu sunt sătul de aceste întrebări'', a adăugat el.

Barca are un deficit de cinci puncte faţă de liderul Atletico Madrid, care are şi un joc mai puţin disputat, dar speră într-un rezultat pozitiv al lui Real Madrid în derby-ul madrilen de duminică.

Koeman a spus că va susţine Real Madrid în duelul cu Atletico: ''Întotdeauna este mai bine când echipa de pe primul loc pierde puncte, dar primul lucru care contează este să câştigăm meciul nostru''.

Tehnicianul olandez nu va putea conta la Pamplona pe fundaşii Gerard Pique şi Ronald Araujo, dar l-a recuperat pe mijlocaşul Miralem Pjanic, refăcut după o contuzie la gleznă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...