Fotbal: Schimb de jucători între FC Viitorul și CFR Cluj - Boli merge la Cluj, iar Horj, la Ovidiu

Fotbal: Schimb de jucători între FC Viitorul și CFR Cluj - Boli merge la Cluj, iar Horj, la Ovidiu

Echipele de fotbal CFR Cluj și FC Viitorul Constanța au ajuns la un acord pentru un schimb de jucători, prin care fundașul francez Kevin Boli a plecat la formația ardeleană, în timp ce apărătorul Răzvan Horj a făcut drumul invers, anunță cele două cluburi pe site-urile lor oficiale.

''CFR 1907 Cluj anunță că a ajuns la un acord cu FC Viitorul Constanța pentru transferul fundașului Kevin Boli. Campion al României în sezonul precedent, Boli vine la Cluj pentru a întări linia defensiva și pentru a ajuta echipa în atingerea obiectivelor'', anunță CFR.

''FC Viitorul și CFR Cluj s-au înțeles în această seară pentru un schimb de jucători, benefic ambelor cluburi. Astfel, fundașul Kevin Boli, care în ultimele două sezoane a îmbrăcat tricoul actualei campioane a României, va juca în continuare pentru formația CFR Cluj'', informează FC Viitorul pe site-ul său.

''Tot în această seară, FC Viitorul a ajuns la un acord cu fundașul Răzvan Horj, de la CFR Cluj, care va evolua la Constanța în următorii trei ani. Născut la 17 decembrie 1995, Răzvan Horj evoluează pe postul de fundaș central, are 1,89 m și 83 kg'', mai anunță campioana.

Boli a jucat în acest sezon 7 partide pentru FC Viitorul, marcând un autogol și primind un cartonaș roșu, în timp ce Horj nu a făcut parte din lotul clujenilor la niciun meci în actuala stagiune.

CFR Cluj l-a mai transferat luni pe mijlocașul croat Damjan Djokovic și l-a cedat la Dinamo pe atacantul congolez Jeremy Bokila.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

4 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

5 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”