Fotbal: Ştefan Iovan - Performanţele Stelei le-am făcut noi, nu poate să zică cineva că e echipa lui

Fotbal: Ştefan Iovan - Performanţele Stelei le-am făcut noi, nu poate să zică cineva că e echipa lui

Fostul fotbalist al echipei Steaua, Ştefan Iovan, a afirmat, miercuri seara, că actuala formaţie susţinută de Ministerul Apărării Naţionale trebuie să fie sprijinită în continuare şi că marile performanţe au fost obţinute prin "sudoarea frunţii" generaţiilor trecute, iar un posibil investitor nu ar avea dreptul să spună că este formaţia sa.

"Stadionul s-a schimbat, arată altfel, mi-aş dori enorm însă şi echipa mare şi centrul nostru de copii şi juniori să treacă prin etapa de dezvoltare şi formare. Echipa mare să fie sprijinită pentru că face parte din Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Dar cred că echipa este a oamenilor, a suporterilor şi trebuie susţinută. Nu trebuie să mai vină cineva care să spună că e echipa lui şi face ce vrea cu ea. Performanţele le-am făcut noi, cu sudoarea frunţii, cu sacrificii şi multe generaţii, nu poate să vină nimeni să îşi permită să zică că e echipa lui şi face ce vrea cu ea. Eu nu am informaţii că va veni cineva, mă ocup doar de echipa de copii şi juniori, dar cred că va veni cineva care să sprijine din toate punctele de vedere", a declarat Iovan.

El a precizat că Marius Lăcătuş a fost copleşit de evenimentul în cadrul căruia s-a retras numărul 7 purtat de acesta şi că noul stadion ar trebui să poarte acelaşi nume ca şi până acum, Steaua.

"Lăcătuş nu ştiu dacă era fericit că i se întâmplă lucrul acesta, dar e şi nefericit pentru că nu o să mai vadă numărul 7 pe Ghencea. El ştie mai bine, era copleşit emoţional. Eu cred că stadionul ar trebui să se numească în continuare Steaua, aşa cum s-a numit până acum, cred că aşa ar fi cel mai bine", a mai spus Ştefan Iovan.

Noul Stadion Steaua, construit cu ocazia organizării la Bucureşti a EURO 2020, a fost inaugurat, miercuri seara, în cadrul unui eveniment special organizat de Clubul Sportiv al Armatei la care au fost prezenţi câştigătorii Cupei Campionilor Europeni şi la care au asistat aproximativ 15.000 de spectatori.

Echipa de fotbal CSA Steaua Bucureşti, nou promovată în Liga a II-a, a câştigat cu 6-0 (0-0) amicalul organizat cu această ocazie în compania formaţiei sârbe de liga a treia OFK Belgrad.
AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale