Fotbal: Sunt extrem de bucuros să joc alături de Messi, spune francezul Griezmann

Fotbal: Sunt extrem de bucuros să joc alături de Messi, spune francezul Griezmann

Atacantul francez Antoine Griezmann, transferat vineri la FC Barcelona de la Atletico Madrid, spune că trăieşte o "bucurie incredibilă" pentru faptul că va putea juca alături de starul argentinian Lionel Messi, scrie AFP.

"Sunt foarte fericit (...), deja vreau să lucrez cu restul lotului, să-mi cunosc noii colegi de echipă", a afirmat Griezmann.

Transferul atacantului la Barca după achitarea clauzei sale de eliberare de 120 de milioane de euro a declanşat un război deschis între cele două cluburi, Atletico estimând această sumă ca fiind "insuficientă".

Clubul madrilen a anunţat că va sesiza FIFA pentru a contesta suma clauzei de eliberare pentru atacantul francez Antoine Griezmann. Intenţia clubului este să obţină o sancţiune pentru FC Barcelona, dar şi pentru fotbalist.

''Atletico Madrid consideră că suma plătită de FC Barcelona nu este suficientă pentru a activa clauza de reziliere, deoarece este evident că acordul dintre jucător şi FC Barcelona a fost încheiat înainte ca această clauza să scadă de la 200 la 120 de milioane de euro la 1 iulie'', a informat într-un comunicat clubul din capitala Spaniei.

Atletico este de părere că ''încălcarea contractului a avut loc înainte de sfârşitul sezonului analizând faptele, actele şi comportamentul jucătorului'', precizând că a demarat procedurile pentru ''apărarea drepturilor sale şi a intereselor legitime".

Vineri, avocatul lui Griezmann a fost prezent la sediul Ligii spaniole de fotbal pentru a plăti clauza de reziliere a fotbalistului francez, în vederea transferului său la FC Barcelona.

Avocatul a achitat atunci suma de de 120 de milioane de euro, care a permis transferul jucătorului în vârstă de 28 de ani de la Atletico Madrid la clubul catalan. Transferul nu se putea efectua decât după oficializarea acestei plăţi.

Clubul Atletico Madrid deschisese o procedură disciplinară împotriva lui Griezmann, după ce internaţionalul francez nu s-a prezentat duminică la antrenamente, pentru a accelera transferul.

Venit în 2014 la Atletico de la Real Sociedad, Antoine Griezmann avea contract până în 2023 cu gruparea din capitala Spaniei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...