Fotbal: TAS a respins apelul clubului ACS Poli Timișoara, care rămâne cu o penalizare totală de 14 puncte

Fotbal: TAS a respins apelul clubului ACS Poli Timișoara, care rămâne cu o penalizare totală de 14 puncte

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins apelul clubului de fotbal ACS Poli Timișoara, care rămâne cu o penalizare totală de 14 puncte în acest sezon, a anunțat joi site-ul oficial al grupării din Liga I.

"Din păcate, clubul nostru va rămâne cu o penalizare totală de 14 puncte în acest sezon. Tribunalul Arbitral de Sport de la Lausanne a păstrat decizia FRF de a penaliza Poli cu 8 puncte din cauza neîndeplinirii baremului, în stagiunea 2015/16. Motivația principală din hotărârea TAS a fost aceea ca atunci când s-a luat decizia pe plan național de a impune realizarea unui barem de puncte, în 2014, respectiva măsură nu a fost atacată", a indicat ACS Poli Timișoara, care a precizat că va reveni cu informații în următoarele zile, pe această temă.

"În ciuda acestei vești neplăcute, Poli Timișoara va lupta în continuare pentru rămânerea în prima ligă. Cele 27 de puncte făcute până acum pe teren demonstrează capacitatea și forța echipei de a evolua pe prima scenă a fotbalului românesc!", a adăugat gruparea bănățeană.

ACS Poli Timișoara a început actualul sezon al Ligii I cu o penalizare cu 14 puncte, 6 pentru neîndeplinirea condițiilor de licențiere și 8 pentru faptul că nu a îndeplinit baremul de puncte în stagiunea precedentă.

AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa o fi?

3 Așa e!

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată