Fotbal: Tătărușanu, unul dintre cei mai buni jucători ai Fiorentinei în ultimele luni

Fotbal: Tătărușanu, unul dintre cei mai buni jucători ai Fiorentinei în ultimele luni

Portarul român Ciprian Tătărușanu este considerat unul dintre cei mai buni jucători ai echipei de fotbal Fiorentina în ultimele luni de către presa italiană de specialitate.

''Tătă nu e un campion, nu ca Buffon și nici ca marii portari din istoria echipei viola, dar nu merită probabil nici toate criticile pe care le-a primit de când a început aventura sa în Italia. În plus, în 2017 randamentul său a crescut: de amintit parada decisivă în fața lui Zapata contra formației Udinese și cele două intervenții în fața lui Hofmann la Moenchengladbach, dar în general e de remarcat constanța prestațiilor sale, care fac din portar unul dintre cei mai buni jucători viola din ultimele luni'', scrie Il Corriere Fiorentino.

Și Giovanni Galli, fost portar al Fiorentinei, l-a apreciat, la microfonul postului Lady Radio, după remiza cu Atalanta: ''Tătărușanu? Am spus-o mereu, nu e portarul care îți ia ochii sau e spectaculos, dar e un număr unu liniar, care termină stagiunea mai mult decât satisfăcător. La Bergamo a fost bun, a reușit parade cu adevărat foarte importante. Așa e Tătărușanu, nu îl vezi urlând, e mereu foarte tăcut și liniștit și transmite acest calm echipei. Poate ar fi nevoie de o enervare din când în când. Este exact opusul lui Neto (fostul portar al Fiorentinei, n. red.), care trăia foarte intens meciurile''.

În acest sezon din Serie A, Tătărușanu a bifat 25 de partide și a încasat 33 de goluri, dar are și 9 meciuri fără gol primit.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /