Fotbal: UEFA a deschis o anchetă după abuzurile rasiste asupra lui Ibrahimovic la Belgrad

Fotbal: UEFA a deschis o anchetă după abuzurile rasiste asupra lui Ibrahimovic la Belgrad

UEFA a anunţat că a deschis o anchetă disciplinară după ce Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei italiene de fotbal AC Milan, a fost ţinta abuzurilor rasiste săptămâna trecută, la Belgrad, cu ocazia meciului împotriva formaţiei Steaua Roşie, din cadrul competiţiei Europa League, informează Reuters.

Presa sârbă a dezvăluit că Ibrahimovic, care are origini bosniace, a fost insultat de un individ aflat într-o lojă VIP a stadionului Stelei Roşii, în cursul partidei care a avut loc pe 18 februarie.

"Un inspector de etică şi disciplină a fost desemnat să efectueze o anchetă disciplinară cu privire la incidentele care au avut loc în timpul şaisprezecimilor de finală ale Europa League", precizează UEFA într-un comunicat.

Niciun fan nu a putut asista la partida respectivă, din cauza restricţiilor legate de Covid-19, iar Ibrahimovic a luat loc în tribune, alături celelalte rezerve ale lui AC Milan.

Clubul Steaua Roşie i-a cerut scuze lui Ibrahimovic, într-un comunicat dat publicităţii săptămâna trecută, precizând că va colabora cu autorităţile pentru a-l identifica pe vinovat.

Meciul de la Belgrad, contând pentru prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League, s-a încheiat la egalitate, 2-2, Ibrahimovic rămânând în tribună până la final.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei

4 „Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, …

5 Apă de ploaie / Vaccinul chinezesc Coronavac are eficacitate aproape de zero, după studii. Țările care imunizeaz…