Fotbal: Un jucător al echipei Astra Giurgiu, testat pozitiv la coronavirus; meciul cu U Craiova a fost amânat

Fotbal: Un jucător al echipei Astra Giurgiu, testat pozitiv la coronavirus; meciul cu U Craiova a fost amânat

Un jucător al echipei de fotbal Astra Giurgiu a fost testat pozitiv la COVID-19, iar Liga Profesionistă de Fotbal a luat decizia de a amâna meciul cu Universitatea Craiova din această seară, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, observatorul LPF, Paul Mincu.

Acesta a informat deja oficial cele două cluburi şi Comisia Centrală a Arbitrilor de amânarea partidei.

"Vă informăm prin prezenta că jocul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova din această seară nu se va disputa ca urmare a depistării unui caz de COVID-19 printre componenţii echipei gazdă", se arată în adresa LPF către cluburi şi CCA.

Echipa Astra Giurgiu ar fi trebuit să întâlnească în această seară, de la ora 21:30, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a play-off-ului Ligii I.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi şi Astra Giurgiu, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Poli Timişoara.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal. AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: (c) Astra Giurgiu / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...