Fotbal/Coronavirus: 103 cazuri pozitive în Premier League în ultima săptămână

Fotbal/Coronavirus: 103 cazuri pozitive în Premier League în ultima săptămână

Premier League a anunţat luni că a identificat 103 cazuri pozitive la Covid-19 în rândul celor douăzeci de cluburi din prima divizie engleză între 20 şi 26 decembrie, cifră îngrijorătoare care nu a mai fost atinsă de la începutul testelor, în 2020, scrie AFP.

În comunicatul său de presă, Premier League a spus că aceste 103 cazuri au fost înregistrate între cele "15.186 de teste administrate jucătorilor şi personalului cluburilor".

Săptămâna precedentă, numărul de cazuri pozitive a fost de 90, deja un record din 2020.

Varianta Omicron a coronavirusului a perturbat serios buna desfăşurare a campionatului de la începutul lunii decembrie, cu cincisprezece meciuri anulate, inclusiv trei meciuri de Boxing Day duminică.

Multe meciuri au fost amânate şi în cele trei divizii inferioare ale fotbalului britanic.

"Siguranţa tuturor este o prioritate, iar Premier League ia toate măsurile necesare pentru a răspunde impactului variantei Omicron'', a indicat Premier League, care a decis acum să supună jucătorii şi personalul cluburilor la un test antigen zilnic şi două teste PCR pe săptămână.

Conducerea Premier League a optat săptămâna trecută să nu oprească sezonul competiţional. Meciurile se pot disputa dacă fiecare echipă are 13 jucători apţi şi un portar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență