FOTO Proteste simultane în Piața Victoriei din Capitală și la Universitate împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei. Participă simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion

FOTO Proteste simultane în Piața Victoriei din Capitală și la Universitate împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei. Participă simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion

UPDATE Ora 18.45: O parte a manifestanților au plecat în marș spre Palatul Cotroceni.

UPDATE Ora 18.30: Manifestanții aflați inițial în Piața Universității au mers în marș până în Piața Victoriei, pentru a se alătura celor aflați în fața Guvernului.

La această oră sunt peste 1.000 de participanți la protest și intenționează să plece în marș către Palatul Cotroceni.

UPDATE Ora 17.15: Mulți dintre participanții la protestul din Piața Victoriei nu poartă măști de protecție sau le țin sub bărbie sau nu își acoperă și nasul. De asemenea, aceștia nu stau distanțați.

În Piața Victoriei se află și protestatari față de desființarea magazinelor de la metrou.

Știrea inițială: Proteste simultane au loc, sâmbătă după-amiază, în Piața Victoriei din Capitală și la Universitate împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei. Participă simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion.

În Piața Victoriei sunt câteva sute de persoane. Lor li se vor alătura protestatari sosiţi din ţară cu autocarele şi care vin din zona Bucur Obor, în marş, către centrul Capitalei.

”Oameni de AUR prezenţi astăzi la protestele împotriva restricţiilor impuse de un guvern criminal şi pentru autostrăzile A7 şi A8”, a scris pe Facebook George Simion, postând o imagine din Piaţa Universităţii.

Protestatarii de la Piaţa Universiatăţii au drapele tricolore şi afişează un banner pe care scrie ”Libertate”. În Piaţa Victoriei sunt mai puţini manifestanţi cu drapele, însă lor li se alătură oameni veniţi din ţară cu autocarele şi care apoi eu venit în marş în Piaţa Victoriei. Cei sosiţi cu autocarele, care afirmă că sunt din Iaşi şi Bacău, au drapele, cruci şi icoane. Unii dintre ei declară că îşi vor înapoi ”dreptul de a respira liber” şi revenirea la viaţa normală, relatează News.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 Foarte interesante amănunte!