FOTO VIDEO Monolit misterios, descoperit din elicopter într-o regiune izolată din Utah

FOTO VIDEO Monolit misterios, descoperit din elicopter într-o regiune izolată din Utah

Un monolit misterios a fost descoperit într-o zonă izolată a statului american Utah de câțiva funcționari publici care numărau oi sălbatice din elicopter, scrie Guardian.

Structura, care are o înălțime de aproximativ 3 metri, pare înfiptă în pământ. Monolitul este făcut din metal, iar strălucirea sa contrastează puternic cu rocile de culoare roșiatică din jurul său.Pilotul elicopterului, Bret Hutchings, a afirmat că ”este cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut în toți anii mei de zbor”.

”Unul dintre biologi l-a văzut, când zburam chiar deasupra lui. Mi-a zis ‘hei, hei, hei, întoarce, întoarce!’ Și eu l-am întrebat ‘Ce este?’. Iar el mi-a zis: ‘E o chestie acolo, înapoi, trebuie să mergem să ne uităm la ea’”, a povestit Hutchings.

Reprezentanții unității de patrulare din Utah au făcut publice imagini cu monolitul, dar și cu oile sălbatice din apropiere.Pilotul de elicopter a spus că obiectul pare făcut de mâna omului și înfipt bine în sol, nu aruncat din zbor.

”Presupun că este vorba de un artist din noul va sau, poate, cineva care a fost mare fan al (filmului) 2001: Odiseea Spațială”, a adăugat acesta.

Monolitul și amplasamentul său seamănă evident cu faimoasa scenă din pelicula lui Stanley Kubrick din 1968, în care un grup de maimuțe dau peste un monolit enorm.

  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bordel în apartamentul unui preot din Bacău...

2 Imagini rare cu „Șmecherii României” pe Coasta de Azur

3 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

4 Numai în Ro se poate întâmpla așa ceva! Cică asta fura curent și are plângere penală!

5 Așa o fi?