Frate, e RĂZBOI TOTAL! Tudose vrea să-l schimbe pe șeful Fiscului, Dragnea se OPUNE! Ăla este îngerul TelDrum!

Frate, e RĂZBOI TOTAL! Tudose vrea să-l schimbe pe șeful Fiscului, Dragnea se OPUNE! Ăla este îngerul TelDrum!

Frate, e război total! Tudose vrea să-l schimbe pe șeful Fiscului, Dragnea se opune! Ăla este îngerul TelDrum! Relatia dintre premierul Mihai Tudose si seful sau de partid, Liviu Dragnea, s-a tensionat rapid. La doar sase zile de la investirea guvernului, Tudose s-a contrat cu Dragnea pe tema Fiscului, potrivit unor surse din PSD. Tudose ar lua in calcul schimbarea sefului ANAF, Bogdan Stan, pentru ca e nemultumit de scaderea incasarilor bugetare, dar Dragnea s-ar opune, dezvăluie  HotNews.ro .

De altfel, Stan a fost convocat astazi la Guvern la ora 15.00 de vicepremierul Marcel Ciolacu, potrivit ANAF, o sedinta ce ar putea fi decisiva pentru soarta sefului ANAF.

Inca de luni, surse guvernamentale aratau ca Tudose ia in calcul schimbare lui Bogdan Stan, un functionar ce a avut in trecut legaturi cu firma TelDrum, apropiata de Liviu Dragnea. Tudose si-ar fi exprimat nemultumirea in discutii interne fata de slaba performanta a ANAF. "Cum e posibil ca incasarile din TVA sa scada fata de anul trecut, cand cresterea economica e de 5,7%, iar cresterea vanzarilor de retail e de 10%".

Schimbarea sefului de la Fisc a fost unul dintre motivele de tensiuni si intre Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea. Si Grindeanu a vrut sa il schimbe pe Bogdan Stan cand era premier, dar s-a lovit de opozitia lui Dragnea.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro