Gabriela Firea despre situaţia din PSD: Important e să nu ne sfâşiem între noi, pentru putere

Gabriela Firea despre situaţia din PSD: Important e să nu ne sfâşiem între noi, pentru putere

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, consideră că PSD are nevoie de o schimbare nu doar de persoane, ci şi în privinţa modului de a face politică, apreciind că partidul riscă să piardă şi mai mult dacă se va baza în continuare pe un grup restrâns de persoane şi nu pe o largă consultare în formaţiunea politică şi în societate.

"Ne aflăm într-un moment de răscruce şi avem de luat, sub presiunea evenimentelor recente, decizii importante, hotărâtoare pentru evoluţia noastră ca partid, dar şi ca doctrină politică. Decizii care se vor răsfrânge şi asupra ţării, implicit. Trebuie să înţelegem foarte clar că este nevoie nu doar de o schimbare de persoane, ci şi a modului de a face politică. Schimbare cerută nu numai de falimentul dovedit al felului în care a fost coordonat partidul în ultima perioadă, ci şi de transformările majore care au avut loc în societate. Oamenii au aşteptări din ce în ce mai mari, îndreptăţite, au la dispoziţie instrumente prin care să comunice eficient. Dacă noi vom continua să ne bazăm politica pe un grup restrâns de persoane şi nu pe o largă consultare în partid şi în societate, riscăm să pierdem mult mai mult", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Ea spune că regretă situaţia grea prin care trece Liviu Dragnea, situaţie care se reflectă în mod negativ asupra Partidului Social Democrat.

"Uman, regret situaţia grea prin care trece acum dl Dragnea. Îmi pare rău şi că această situaţie s-a răsfrânt în mod negativ asupra Partidului Social Democrat şi a societăţii româneşti în general. PSD a avut mulţi simpatizanţi şi votanţi. PSD a avut mulţi oameni politici responsabili care au dus România în UE şi NATO. Cred că trebuie să ne întoarcem la oameni, tineri şi seniori, să îi ascultăm mai mult. Şi sigur se vor reîntoarce şi ei la noi. Important este să nu ne sfâşiem între noi, pentru putere. Solidaritatea şi învăţarea lecţiei să ne fie cuvintele de ordine", a concluzionat primarul general al Capitalei. AGERPRES/(A - autor: Cătălina Matei, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 ...

5 Progresista Maia Sandu ocolește discret cuvântul „unire” în mesajul de 1 Decembrie