Galaţi: Bărbatul care a încercat să violeze o femeie impiegat în Staţia CFR Iveşti, arestat preventiv 30 de zile

Galaţi: Bărbatul care a încercat să violeze o femeie impiegat în Staţia CFR Iveşti, arestat preventiv 30 de zile

Tânărul din judeţul Galaţi care a încercat să violeze o femeie impiegat în Staţia CFR Iveşti, pe care a tâlhărit-o şi a încercat să-i incendieze biroul, a fost arestat preventiv, duminică, pentru 30 de zile, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, bărbatul fusese reţinut, sâmbătă, de poliţişti , pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la viol, tâlhărie calificată şi distrugere, după care a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, care a decis să fie arestat preventiv.

Poliţiştii de la transporturi au fost sesizaţi, sâmbătă, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut ar fi incendiat biroul impiegatului de mişcare din Staţia CFR Iveşti şi ar fi încercat să întreţină, prin violenţă, raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie de 50 ani.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui tânăr, de 25 ani, din comuna Iveşti.

Din cercetări a reieşit că agresorul, folosind violenţa, ar fi sustras victimei telefonul mobil şi o sumă de bani, încercând totodată să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?