Galaţi: Bătrân de 90 ani, agresat pe stradă şi deposedat de bani şi bunuri

Galaţi: Bătrân de 90 ani, agresat pe stradă şi deposedat de bani şi bunuri

Un bătrân de 90 ani, din Galaţi, a ajuns, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce a fost agresat pe stradă de un bărbat şi o femeie, care l-au deposedat de mai multe bunuri şi de bani, se arată într-un comunicat transmis de Poliţia Locală Galaţi.

Potrivit sursei citate, un poliţist local, în timp ce se deplasa spre domiciliu, după efectuarea programului de muncă, a observat, în zona unui restaurant din centrul municipiului Galaţi, un vârstnic care susţinea că a fost victima unei agresiuni, prezentând urme vizibile de sângerare în zona capului.

Ulterior, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti locali, care a reţinut o femeie de 23 ani şi un bărbat de 48 de ani, ambii din Galaţi. Cei doi au fost duşi la secţia de poliţie, unde a ajuns şi victima, care a identificat femeia ca fiind una dintre persoanele care l-au agresat şi deposedat de bunuri şi suma de 300 euro şi 100 lei, a precizat sursa citată.

Bătrânul a fost transportat la spital, iar cele două persoane care l-au agresat au fost predate Secţiei 1 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...