Galaţi: Doi elevi de 18 şi 19 ani, reţinuţi pe bază de ordonanţă în cazul bărbatului înjunghiat mortal pe stradă

Galaţi: Doi elevi de 18 şi 19 ani, reţinuţi pe bază de ordonanţă în cazul bărbatului înjunghiat mortal pe stradă

Doi elevi de 18 şi 19 ani, din Galaţi, au fost reţinuţi de procurori, sâmbătă, pe bază de ordonanţă, fiind suspecţi în cazul bărbatului înjunghiat mortal pe stradă în noaptea de joi spre vineri.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au fost identificaţi, vineri, au fost audiaţi, iar procurorul de caz a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Suspecţii vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de omor.

Conform unor surse apropiate anchetei, cei doi ar fi elevi la Seminarul Teologic din Galaţi, nu aveau nicio legătură cu victima, întregul scandal pornind de la un conflict spontan.

Un bărbat de 41 an, din Galaţi a fost înjunghiat mortal, în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din apropierea Şcolii nr. 20 din localitate.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Galaţi, bărbatul zăcea inconştient pe caldarâm, având o rană la cap şi o lovitură de cuţit în zona pieptului. Victima a fost resuscitată şi intubată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. Aici, în ciuda intervenţiei medicilor, bărbatul a murit.

Din primele cercetări efectuate de criminalişti şi procuri, se pare că victima a avut o altercaţie cu mai multe persoane, care a degenerat în acte de violenţă soldate cu decesul bărbatului.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor. (AS - autor: Dan Paic, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani