Galaţi: Un deţinut a ajuns la spital după ce a fost agresat de un coleg de celulă

Galaţi: Un deţinut a ajuns la spital după ce a fost agresat de un coleg de celulă

Un deţinut de la Penitenciarul Galaţi a ajuns la spital după ce a fost agresat de un coleg de celulă, informează purtătorul de cuvânt al instituţiei, Simona Cozma.

Potrivit acesteia, evenimentul s-a produs vineri seara, pe fondul unui conflict spontan.

"Un deţinut custodiat de Penitenciarul Galaţi a fost agresat de o altă persoană privată de libertate în camera de deţinere în care aceştia erau cazaţi. Personalul operativ din cadrul penitenciarului a intervenit de îndată pentru aplanarea conflictului şi separarea deţinuţilor implicaţi în altercaţie", a spus Cozma.

Deţinutul agresat a fost transportat la o unitate spitalicească din reţeaua sanitară publică, în vederea efectuării unor investigaţii medicale de specialitate, iar deţinutul agresor a fost prezentat la cabinetul medical al unităţii, unde nu a primit recomandare de consult suplimentar.

"În conformitate cu prevederile legale, administraţia locului de deţinere a procedat la sesizarea organelor judiciare şi la informarea judecătorului de supraveghere a privării de libertate. La nivelul unităţii a fost declanşată procedura disciplinară faţă de persoanele private de libertate implicate. De asemenea, incidentul va face obiectul unei verificări interne", a precizat Cozma. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front