Garnizoană de marmote care fac jocurile Rusiei și PSD? Uite încă una ca aia cu videochat-ul...

Garnizoană de marmote care fac jocurile Rusiei și PSD? Uite încă una ca aia cu videochat-ul...

lucianmindruta.com Sexy is the new Soviet? Un an alaturi de un supermodel al propagandei

O urmaresc pe Alecsandra Ciuta de un an. Am descoperit-o in mai anul trecut. Nu mai stiu cum am dat de ea, insa cand am ajuns pe profilul ei am ramas fascinat. Nu, nu de pozele ei sexy. Ci de povestea ei, sau, cum spun cartile de spionaj, de „legenda” ei.

Screenshot 2020-05-18 at 21.26.33

Alecsandra pretinde ca e o romanca ce traieste in Dubai. Ca atare, are aproape in fiecare zi motive sa se duca la plaja si sa puna cate o postare. Fireste, in costum de baie. Foarte des ii e cald si acasa. Asa ca are o multime de poze foarte, foarte sumar imbracata. Desi hainele ii sunt usoare, Alecsandra abordeaza doar teme grele.

Nu. Aici nu e despre lotiuni de soare sau despre cocktailuri. Aici e despre salvarea Romaniei.

Alecsandra are teme. Aproape zilnic e ingrijorata de noi. Luati-va 10 minute, ca lista e lunga. In mai anul trecut ne atragea atentia asupra catorva lucruri cumplite care ne ameninta. Pe primul loc: neomarxistii de la USR plus.

Screenshot 2020-01-05 at 13.40.41

Dupa neomarxisti vin strainii, alta belea. Ei ne aduc coruptia, noi eram curati-lacrima. Da, corporatiile si bancile si multinationalele in general… ele distrug Romania. Cum scapam de ele? In mod evident democratia noastra nu e buna, ca nu prea castiga amicii Alecsandrei. Are ea insa cateva solutii, intre care meritocratia, intens promovata in alte medii tot de niste dubiosi. Remarcati ca pentru postarea asta serioasa, Alecsandra s-a imbracat. Nu se va mai repeta.

Screenshot 2020-01-05 at 13.41.16

Durerea cea mare a fetei e insa alta: are probleme cu serviciile romanesti. Ce-au facut ele? Stai sa vezi, au omorat patriotismul, caci servesc NWO (Noua Ordine Mondiala, Oculta, bre!). Marea durere e ca noi nu avem o aripa nationalista.

Screenshot 2020-01-05 at 15.57.11

Apropos de necazuri: fata se plange ca a ramas in mod repetat fara cont anul trecut, nici ea nu stie de ce…)) In fine, asta n-o impiedica sa aiba o opinie electorala: mai bine sa nu ne ducem la vot! Un mesaj adresat tinerilor, un mesaj de care anul trecut avea nevoie ca de aer, ei, da… stanga obosita din Romania.

Screenshot 2020-01-05 at 13.39.55

In tot cursul anului trecut, una dintre marile teme ale propagandei rusesti in tarile din est a fost reactivarea nationalismului local, punand accent pe particularitatile fiecarei tari, intr-un efort de a dizolva perceptia de „european” a fiecarui popor. Nu stiu daca Alecsandra e de-a lor, dar se tine destul de bine de linia asta: romanismul e bun. Strainismul, globalismul sunt gresite, chiar tradatoare. Portul sa fie popular, geniul neaparat istoric romanesc, obiceiurile din stramosi… aici e tot programul nationalismului putinist. Bun rezumat face fata!

Screenshot 2020-01-05 at 13.38.39

Vara trecuta, Alecsandra a fost cam ingrijorata de avansul USR+. Doar de ei s-a ocupat. Ca si cum ar fi vrut sa dea o mana de ajutor celorlalti. Si doar de publicul tanar era interesata. Ca dovada si pozele astea, care trag omul de ochi pana citeste si mesajul. Unul cu dedicatie pentru inamicul global: incalzirea globala e o conspiratie a americanilor care au descoperit cu ocazia asta petrol si gaze in Groenlanda, unde sunt deja 22 de grade, astfel incat Alecsandra face ce-i place mai tare: se dezbraca, se aseaza pe nisip si ne avertizeaza de vreun pericol. Da, a treia poza e cu ea pe plaja in… Groenlanda!

Dar vara a trecut. Si-au venit alte alegeri – pentru presedinte. Cand romancuta Alecsandra, cu priza la tineri, iar ne recomanda sa nu mergem sa votam, caci oricum in spate sunt papusari. Toti, vanzatori de neam si tara. Lipseste un patriot.

Screenshot 2020-01-05 at 13.06.27

Apropos de patrioti: nu doar fata noastra cu poze din toata lumea se lupta pentru binele natiunii, ci si prietenele ei imaginare. Anul trecut a pretins ca aceste doua craciunite sunt jurnaliste din Romania, blocate pe facebook pentru ca indraznesc sa spuna adevarul.

Dar e mai grav de-atat: Alecsandra se plange ca SRI, SIE, ONG-urile, STS, televiziunile conspira cu toate ca sa le inchida gura acestor doua jurnaliste minunate din imaginea din stanga, Lacramioara Munteanu si Stefania Miron. Doar ca fetele astea din poza sunt Victoria Justice si Madison Reed, doua americance care, din cate pot sa-mi dau seama, n-au fost pana acum „terorizate” de serviciile romanesti. Bine, nu e timpul pierdut…))

Alecsandra foloseste si in nume propriu imagini luate cu imprumut. Aici ne arata camera ei, „legitimatia” de jurnalist cum ar veni, impreuna cu un mesaj mobilizator legat de strainii care ii distrug pe romani. Poza e insa a unui model strain, pe nume Sarah. Pai ce facem, Alecsandra, pactizam cu inamicul? Nu mai zic de situatie: ce fel de stiri relatezi matale in pielea goala? Crezi ca mai suntem atenti?

In fine. Dupa povestea asta m-am plictisit de Alecsandra. Nu stiam unde s-o pun, la postaci PSD, la troli rusi… Pana cand a venit pandemia. Cand mi-a reaparut in feed, share-uita de cineva.

Ce credeti c-a facut Alecsandra cu ocazia pandemiei?

Opozitie. Om la om pe tot terenul, opozitie la absolut orice masura a statului roman. Tot ce facea acest guvern (care, sa recunoastem intre noi, nu e asa o mare lumina, dar nici vreo mega-catastrofa) era pentru Alecsandra criminal, gresit si de ne-ascultat. Prin aprilie, fata noastra a incercat mai intai sa ne scoata afara, sa ne „imunizam”. Acelasi mesaj si inainte de 1 mai: sa nu ne lasam speriati de militie si sa iesim pe unde vedem cu ochii!

N-a mers. Asa ca Alecsandra a cautat alte metode sa ne scoata la infectat unii pe altii. Filonul religios a fost pus si el la treaba: cum, sa decida luteranul si penticostalul pentru noi?

Screenshot 2020-05-18 at 21.28.00

Dupa care s-au primit alte ordine. Mitingul organizat la Bucuresti in 15 a avut un promo destul de precoce pe pagina fetei cu vino-ncoace. In 6 mai era postat acest indemn:

Screenshot 2020-05-18 at 11.49.39

Uitati-va la numarul de shares: a fost un efort important de distributie a mesajului, caci Alecsandra nu are un reach atat de mare: doar 3900 de followers. A reusit insa o performanta cu el: 851 de shares. N-am timp sa ma ocup de asta, insa va recomand sa aruncati o privire la profilele celor care au distribuit. Si dupa aia sa le dati block.

Mergem mai departe. Se apropie 15 mai, Alecsandra devine tot mai vocala. Si mai vulgara: „ma doare-n veverita de restrictiile regimului criminal neonazist din Romania. Pregatiti-va cururile pentru vaccinurile lui Bill Gates!” Delirul e total, pe toate temele propagandei estice: nano-cipare, scanat „ca pe vite” la intrare in magazin, daca aveti peste 37 de grade „veti semna planul de vaccinare globala”.

Nu stiu voi, dar eu am sentimentul ca fata si-a schimbat scriitorul. Acelasi mesaj e repetat, cu o alta poza, in aceeasi zi. E clar efortul de creare a unei emotii, a unei indignari care sa ii miste pe oameni din casa. A doua zi continua delirul.

Screenshot 2020-05-18 at 11.47.47

Pe 11 mai, Alecsandra are deja un program politic. Un ghid de revolta civica: nu mai purtati masca, nici manusi, mergeti unde vreti, filmati, faceti plangere penala…

Screenshot 2020-05-18 at 11.47.24

De unde atata pasiune la o fatuca frumoasa si fericita, „jurnalista” de plaja in Dubai? Aici fata vorbeste deja despre lupte corp la corp iar la final tot ea are o durere pentru care mi-e teama ca trebuie sa discutam cu medicul psihiatru.

Screenshot 2020-05-18 at 11.47.13

Si vine si ziua minunata de 15 mai. Cand Alecsandra ii preda stafeta unei alte celebritati, de data asta locale. Oana Lovin. Un share binemeritat la un mesaj al starletei recente a iesitului in strada.

Screenshot 2020-05-18 at 11.47.01

Mitingul din 15 a venit si s-a dus. N-au fost nici lupte corp la corp, nici revolutii. Dar unele dintre sfaturile Alecsandrei si-au gasit corespondent in realitate: oamenii n-au avut niciun fel de protectie. Iar temele ei, vanturate in atatea postari, nu doar de ea, ci si de o armata de troli cu identitati dubioase, au fost reluate, cuvant cu cuvant si delir cu delir, de oamenii din piata. Iar revolta impotriva termometrelor, de care am citit prima oara tot la Alecsandra e acum o profetie implinita. Si umflata, desigur, de troli.

Ce mai face azi fata noastra? E in Vama Veche, zice ea. Unde ne asteapta si pe noi, cu funduletzul bombat si gura plina de empatie: Libertate! Fara vaccin. Fara testare. Dar cu plangere in instanta pentru cine-o deranjeaza!

La final, se cuvine sa ne punem cu totii cateva intrebari: cine este Alecsandra?

E evident din imagini ca aceasta fata exista. Doar ca nu o cheama asa. Si n-are aceste pareri despre ce se intampla in Romania. Cineva i-a furat identitatea pentru a construi un personaj pentru aceasta comedie sexy de social media. Multe dintre poze, imi semnaleaza cititorii, sunt ale unei celebritati pe nume Miriam Dossena. Altele sunt de la Sarah. Altele…

Tot asa de evident este ca azi Alecsandra nu e in Vama Veche si ca multe dintre lucrurile pe care le scrie sunt falsuri, fake news, manipulari si propaganda. Apropos de aceste teme false ale acestor vremi,  gasiti aici o analiza buna  si foarte muncita a fenomenului.  Si aici .

Dar sa ne intoarcem la Alecsandra. Cine e ea?

Un lucru e sigur: e o fata frumoasa care foloseste seductia ca sa ne livreze un mesaj.

Al cui? Sexy is the New Soviet?

Naked is the new trei trandafiri?

Sa-mi spuneti voi, ca daca va dau mura in gura o sa ziceti si de mine ca-s propagandist…)

lucianmindruta.com Sexy is the new Soviet? Un an alaturi de un supermodel al propagandei


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...