GCS: 29 de decese înregistrate la bolnavi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

GCS: 29 de decese înregistrate la bolnavi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 29 de decese la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, informează duminică Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit GCS, este vorba despre 18 bărbaţi şi 11 femei - persoane internate în spitalele din Bacău, Bihor, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Maramureş, Mehedinţi, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Timiş, Vaslui.

Dintre cele 29 de decese, unul este la categoria de vârstă 20 - 29 de ani, trei au fost înregistrate la categoria de vârstă 40 - 49 de ani, trei la categoria de vârstă 50 - 59 ani, patru la categoria de vârstă 60 - 69 ani, 10 la categoria de vârstă 70 - 79 ani şi opt la categoria de vârstă peste 80 ani.

Conform GCS, 28 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, un pacient decedat nu a prezentat boli asociate.

De la începutul pandemiei, în total, 34.990 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat în România. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

3 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei

4 Rușii fug înspăimântați după ce contraofensiva Ucrainei a obținut un avans uriaș în doar patru ore

5 VIDEO Rusia, dovada dezastrului! / Tancurile T-90S destinate exportului au fost trimise pe frontul din Ucraina