GCS: 29 de decese înregistrate la bolnavi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

GCS: 29 de decese înregistrate la bolnavi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 29 de decese la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, informează duminică Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit GCS, este vorba despre 18 bărbaţi şi 11 femei - persoane internate în spitalele din Bacău, Bihor, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Maramureş, Mehedinţi, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Timiş, Vaslui.

Dintre cele 29 de decese, unul este la categoria de vârstă 20 - 29 de ani, trei au fost înregistrate la categoria de vârstă 40 - 49 de ani, trei la categoria de vârstă 50 - 59 ani, patru la categoria de vârstă 60 - 69 ani, 10 la categoria de vârstă 70 - 79 ani şi opt la categoria de vârstă peste 80 ani.

Conform GCS, 28 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, un pacient decedat nu a prezentat boli asociate.

De la începutul pandemiei, în total, 34.990 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat în România. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Mai prost ca Dăncilă! Ciolacu, singurul premier al României pe care nu-l va primi nimeni de la vârful SUA! O fi luat și „gaura neagră” cu el?

2 VIDEO Fata asta are o mare problemă cu dezbrăcatul, e obsedată să fie cât mai goală...

3 VIDEO „Iubito, trezește-te, românii defilează cu HIMARS în fața ambasadei Rusiei”

4 Generalul Mujenko, fost șef al Armatei Ucrainei, interviu care dă de gândit la BBC

5 „Am făcut-o intenționat ... Nu am crezut că ar fi bine pentru copii”, a spus miliardarul care a trăit 70 de ani în aceeași casă