GCS: 54 de noi decese la pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, raportate în ultimele 24 de ore

GCS: 54 de noi decese la pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, raportate în ultimele 24 de ore

Un număr de 54 de decese - 28 de bărbaţi şi 26 de femei - la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 au fost raportate în ultimele 24 de ore, a informat, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Persoanele decedate erau internate în spitalele din judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Botoşani, Brăila, Braşov, Caraş-Severin, Cluj, Dolj, Gorj, Harghita, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiş, Vaslui şi din Bucureşti.

Dintre cele 54 de decese, unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 30 - 39 ani, două la categoria de vârstă 40 - 49 ani, unul la categoria de vârstă 50 - 59 ani, 14 la categoria de vârstă 60 - 69 ani, 16 la categoria de vârstă 70 - 79 ani şi 20 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Conform GCS, 51 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar pentru trei pacienţi decedaţi nu s-au înregistrat comorbidităţi.

Din totalul de 54 de pacienţi decedaţi, 51 erau nevaccinaţi şi trei vaccinaţi anti-COVID. Cei trei pacienţi decedaţi vaccinaţi aveau vârste de 60 - 69 ani şi 70 - 79 ani. Toţi pacienţii vaccinaţi care au decedat prezentau comorbidităţi.

De la începutul pandemiei şi până duminică, 57.153 de persoane diagnosticate cu infecţia cu SARS-CoV-2 au decedat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Grindeanu, pe șantierul podului peste Dunăre după ce a aflat că lucrarea ar putea întârzia cu câțiva ani

3 SURSE Salariul minim și pensiile ar crește de la 1 ianuarie. Cât ar fi majorarea

4 Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar

5 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”