GCS: Încă 23 de persoane cu COVID-19 au murit; numărul total al deceselor - 4.458

GCS: Încă 23 de persoane cu COVID-19 au murit; numărul total al deceselor - 4.458

Alte 23 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 4.458, informează, luni, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 23 de decese (12 de bărbaţi şi 11 femei) ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Arad, Bacău, Buzău, Caraş-Severin, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiş, Vaslui şi Bucureşti.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, trei decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, trei decese la categoria 50-59 de ani, patru decese la categoria de vârstă 60-69 ani, şapte decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi cinci decese la peste 80 de ani.

Conform GCS, 22 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi. Pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...