GCS: Numărul celor decedaţi a urcat la 37; ultimele trei victime sunt din judeţul Ialomiţa

GCS: Numărul celor decedaţi a urcat la 37; ultimele trei victime sunt din judeţul Ialomiţa

Bilanţul persoanelor decedate de COVID-19 în România a urcat la 37, printre ultimii trei decedaţi, toţi din judeţul Ialomiţa, fiind şi un bărbat de 39 de ani din judeţul Ialomiţa, fără boli asociate cunoscute, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Niciunul dintre decedaţi nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu caz confirmat, precizează sursa citată.

Bărbatului de 39 ani i s-au recoltat probe pentru COVID 19 joi, 26 martie, rezultatul pozitiv fiind confirmat sâmbătă. El a decedat joi, 26 martie, în izolatorul CPU Spital Ţăndărei. Bărbatul nu avea boli asociate cunoscute.

Celelalte două persoane decedate din judeţul Ialomiţa au murit la domiciliu. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 60 ani, care suferea de obezitate, respectiv un bărbat în vârstă de 77 de ani. Pentru aceştia s-au recoltat probe necroptice de către medicina legală joi, 26 martie, al căror rezultat a fost pozitiv sâmbătă, 28 martie. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale