GCS: Numărul cetăţenilor români confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 în străinătate este de 67; decese - 11

GCS: Numărul cetăţenilor români confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 în străinătate este de 67; decese - 11

Bilanţul românilor din străinătate confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 este de 67, iar 11 cetăţeni români aflaţi în străinătate au decedat, informează sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) şi până la acest moment, 11 cetăţeni români aflaţi în străinătate au decedat: 8 - în Italia, 2 - în Franţa şi unul - în Marea Britanie, precizează sursa citată.

În ceea ce priveşte situaţia cetăţenilor români aflaţi în alte state, potrivit informaţiilor obţinute de misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 67 au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 (coronavirus): 52 - în Italia, 4 - în Spania, 2 - în Namibia, 2 - în Indonezia, 3 - în Franţa şi câte unul în Tunisia, Irlanda, Marea Britanie şi Luxemburg, arată GCS.

GCS le reaminteşte cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor.

De asemenea, românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

3 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...