GCS: Pacienţii de 28 şi 31 de ani infectaţi cu noul coronavirus care au murit prezentau comorbidităţi

GCS: Pacienţii de 28 şi 31 de ani infectaţi cu noul coronavirus care au murit prezentau comorbidităţi

Pacienta de 28 de ani şi pacientul de 31 de ani care erau infectaţi cu noul coronavirus şi care au decedat prezentau comorbidităţi, a informat luni Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit sursei citate, pacienta de 28 de ani era din Constanţa, iar bărbatul de 31 de ani din Vaslui.

Un număr de 127 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit în ultimele 24 de ore, numărul total al deceselor ajungând la 12.447, a informat, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit sursei citate, în intervalul 6 decembrie (10,00) - 7 decembrie (10,00), au fost raportate 127 de decese (79 de bărbaţi şi 48 de femei) ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Timiş, Tulcea, Vaslui, Ilfov şi Bucureşti.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20 - 29 de ani, un altul la categoria de vârstă 30 - 39 de ani, cinci la categoria de vârstă 40 - 49 de ani, 14 la categoria de vârstă 50 - 59 de ani, 31 la categoria de vârstă 60 - 69 ani, 42 la categoria de vârstă 70 - 79 ani şi 33 la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 118 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi, pentru şase pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi, iar pentru trei nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

4 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

5 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…