Gemenele lui Julio Iglesias fac furori pe Instagram

Gemenele lui Julio Iglesias fac furori pe Instagram

Victoria și Cristina Iglesias, gemenele celebrului cântăreț spaniol Julio Iglesias, au devenit foarte populare pe rețeaua de socializare Instagram unde și-au deschis recent un cont, relatează online ziarul spaniol ABC.

Sursa foto: Victoria Iglesias / Instagram

Fiicele lui Julio Iglesias, care au făcut primii lor pași în modă, au devenit o adevărată senzație pe internet cu fotografiile lor. Victoria și Cristina Iglesias au postat fotografii pe Instagram unde își etalează frumusețea, etalon al familiei Iglesias.

Fiicele artistului cu top modelul Miranda Rijnsburger au împlinit deja 16 ani și au ajuns în "selecta" lume a Instagram, care le-a primit cu numeroase aplauze și un mare număr de like-uri.

Nu a avut parte de același succes și un alt fiu al artistului, Enrique Iglesias la rândul său cântăreț. Acesta a fost aspru criticat pe rețelele de socializare după ce a postat pe internet un clip în care este văzut conducând mașina, pe străzile inundate din Miami, în plină ploaie torențială.

Intenția lui Enrique Iglesias era de a prezenta distrugerile făcute de uraganul Irma, dar efectele obținute au fost contrare celor așteptate. Userii au considerat nepotrivită ideea și l-au acuzat că își pune în pericol propria viață și pe a celor care ar fi fost nevoiți să-l salveze, dacă s-ar fi produs o nenorocire.

La câteva zile după ce a filmat aceste imagini, cântărețul a realizat o nouă postare în care face apel fanilor lui să doneze bani pentru victimele uraganului Irma.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani