Gemete și țipete bizare la bordul unui avion. Cum a reacționat pilotul VIDEO

Gemete și țipete bizare la bordul unui avion. Cum a reacționat pilotul VIDEO

Pasagerii unui avion al companiei aeriene American Airlines s-au plâns că au auzit gemete și zgomote neobișnuite prin sistemul de comunicații. Unul dintre pasageri a înregistrat aceste sunete și a postat videoclipul pe Twitter.

Zgomote ciudate în avioanele companiei American Airlines / FOTO: Shutterstock

Emerson Collins, producător de film, a surpirns sunetele în timpul unui zbor de la Los Angeles la Dallas, în 6 septembrie.

„Cel mai ciudat zbor din viața mea. Aceste sunete au început să se audă prin interfon înainte de decolare și au continuat pe tot parcursul zborului. Nu le-au putut opri și, după aterizare, încă nu aveau idee despre ce a fost vorba”, a scris el pe Twitter.

De asemenea, în înregistrare se aude și vocea unei însoțitoare de bord care spune: „Jur că este o farsă”.

Ulterior, a intervenit și pilotul avionului, care și-a cerut scuze pentru sunetele iritante și a precizat că acestea nu afectează zborul.

Collins a postat videoclipul săptămâna trecută, iar mai mulți aomeni care au zburat în ultimele luni cu avioanele companiei au raportat zgomote similare.

„Sunau ca gemetele și țipetele cuiva care suferă de dureri extreme. Echipajul a spus că acest lucru s-a întâmplat și înainte și nu are nicio explicație”, a scris un pasager, potrivit CNN .

Sarah Jantz, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, a spsus că sistemele de comunicații ale avioanelor nu au acces extern sau componentă WIFI. Ea a precizat că „sunetele au fost cauzate de o problemă mecanică cu amplificatorul interfonului, care crește volumul sistemului atunci când motoarele funcționează”.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Qatar, țara în care pierzi 1.000 de dolari și iei banii înapoi a doua zi: Reportaj cu un caz aproape ireal

2 Ce conținea sticluța din care a băut Simona Halep la US Open, când a fost prinsă dopată

3 „M-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă, m-a înghesuit în geam de parcă eram un obiect la dispoziţia lui”

4 Și doamna a „asexuat” cu Borcea?

5 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar