Germania: Descoperirea mai multor explozibili după arestarea unei persoane suspectate de fabricarea de bombe artizanale

Germania: Descoperirea mai multor explozibili după arestarea unei persoane suspectate de fabricarea de bombe artizanale

Poliția germană a anunțat că a descoperit explozibili în apartamentul unui bărbat marți, după arestarea în regiunea Renania Inferioară a unei persoane suspectate de fabricarea de bombe artizanale, relatează agenția DPA.

Suspectul, care se află în arestul poliției, a afirmat despre bărbatul arestat anterior că este complicele său, potrivit poliției. Ambele persoane locuiesc în orașul Voerde.

În timpul percheziției efectuate în apartamentul suspectului, poliția a descoperit o bombă artizanală, muniție și amfetamină. După ce a fost interogat, suspectul, în vârstă de 36 de ani, a primit permisiunea să se întoarcă acasă.

Poliția a întreprins o percheziție și la locuința bărbatului de 51 de ani care a fost arestat marți ca urmare a unei sesizări anonime primite săptămâna trecută. În timpul percheziției, poliția a găsit o pușcă de asalt, explozibili artizanali și substanțe chimice care ar putea fi folosite la fabricarea de dispozitive explozive. Bărbatul a fost interogat pentru încălcarea legii privind deținerea de arme.

Poliția nu a oferit detalii despre cazul bărbatului arestat. Se bănuiește de asemenea că o pungă de plastic ce conținea patru bombe artizanale pe care un pescar a scos-o dintr-un canal din zonă ar aparține bărbatului de 51 de ani.

După căutări în canal a fost descoperită o altă țeavă din plastic, ale cărei reziduuri sunt de asemenea examinate.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

3 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

4 Generalul din fruntea Armatei Poloniei: „Ne-am luat valizele cu bani și mergem, la dracu în praznic, în jurul lumii și încercăm să cumpărăm”

5 VIDEO Voi vedeți ce-au scos turcii din „cutia cu maimuțe”?