Gestul uimitor pe care l-a făcut Cristiano Ronaldo pentru Șumudică. Antrenorul român l-a îmbrățișat VIDEO

Gestul uimitor pe care l-a făcut Cristiano Ronaldo pentru Șumudică. Antrenorul român l-a îmbrățișat VIDEO

Cristiano Ronaldo , starul portughez care joacă în Arabia Saudită, a făcut un gest uimitor pentru antrenorul român Marius Șumudică. Fotbalistul a fost titular pentru Al-Nassr în meciul cu Al-Raed, scor 4-0. În drum spre vestiare, el a schimbat câteva vorbe cu Șumudică.

Momentul discuției dintre cei doi a fost suprins de camerele de filmat, multă lume fiind uimită când a văzut ce a făcut Ronaldo, anunță digisport.ro

Cristiano Ronaldo FOTO Getty Images

În tunelul către vestiare, Șumudică și Ronaldo au avut o scurtă discuție. CR7 i-a dăruit apoi tricoul de joc antrenorului român, care l-a îmbrățișat bucuros. Clipul a adunat aproape 100.000 de vizualizări în aproximativ 8 ore.

Marius Șumudică anunțase, de altfel, că va vorbi cu Ronaldo la meciu, deoarece el a fost jucător în fotbalul portughez (la Maritimo, 1999-2001).

I-a dezamăgit pe șeici

Cristiano Ronaldo (38 de ani) ar urma să fie dat afară de la Al Nassr, formație aflată pe locul secund în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, susține presa din Golf.

Mohammed bin Salman (37 de ani), prințul moștenitor al Arabiei Saudite și conducătorul din umbră al formației Al Nassr Riyadh, s-ar fi decis să se despartă de Cristiano Ronaldo în vara acestui an, fiind nemulțumit de atitudinea și randamentul dat de portughez în tricoul saudiților.

Conform ziarelor arabe, șeicii s-ar fi decis să nu se mai bazeze pe un jucător care are un salariu colosal, de 200 de milioane de euro pe an, dar care nu se ridică la nivelul așteptărilor și care pare instabil din punct de vedere emoțional. Contractul lui Ronaldo cu Al Nassr expiră în iunie 2025.

Gesturi obscene la meciul cu Al Hilal

Ultima ”ispravă” a portughezului s-a petrecut la derby-ul cu Al Hilal, când le-a făcut semne obscene spectatorilor, ducându-și mâna în zona genitală. A urmat un scandal imens, fanii cerând expulzarea sa, în timp ce o avocată i-a făcut plângere și a declarat că Ronaldo ar trebui arestat.

Totuși, informația ar putea fi doar o speculație, pentru că portughezul a fost adus pentru a-i ajuta pe saudiți să câștige organizarea unui turneu final al Campionatului Mondial, dar și pentru că alte vedete ale fotbalului refuză să vine să joace în fotbalul arab, deși sunt ademenite cu salarii colosale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...