Gheorghe Dincă, dus din nou la Caracal pentru reconstituire în cazul dispariţiei Luizei Melencu

Gheorghe Dincă, dus din nou la Caracal pentru reconstituire în cazul dispariţiei Luizei Melencu

Gheorghe Dincă, inculpatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost dus marţi, la Caracal, pentru reconstituiri la domiciliul său, dar şi pe o stradă din municipiu, de unde ar fi luat-o pe Luiza "la ocazie" şi pe un drum din afara oraşului, unde ar fi aruncat telefonul fetei.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat că urmează să aibă loc reconstituirea în cazul dispariţiei Luizei Melencu, tânăra de 18 ani din localitatea Doljeană Dioşti, dispărută pe 14 aprilie.

Dincă a fost din nou huiduit, aşa cum s-a întâmplat şi luni, când a participat la reconstituire în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu.

La Caracal sunt prezenţi, marţi, şi membri ai familiei Luizei Melencu, printre aceştia fiind şi mama fetei, care a părut că nu îşi mai poate controla revolta faţă de Gheorghe Dincă şi a încercat să se apropie de acesta.

La deplasările anchetatorilor prin Caracal şi în alte zone unde se face reconstituirea sunt prezente mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi. AGERPRES/ (AS - autor: Cristina Matei, editor: Irina Poenaru, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...