Ghiță nu mai are răbdare, a și început ATACUL la DNA! Ponta și Dragnea au reacționat imediat!

Ghiță nu mai are răbdare, a și început ATACUL la DNA! Ponta și Dragnea au reacționat imediat!

Ghiță nu mai are răbdare! Vrea închiderea urgentă a DNA! Infractorul de la Ploiești a prezentat luni o așa-zisă înregistrare în care un așa-zis procuror vorbește despre denunțuri pe care ar putea să le facă Ghiță la adresa lui Ponta și Ghiță. 

Sebastian Ghiţă a declarat că există o presiune care poate să răstoarne rezultatul acestor alegeri, o chestiune care „afectează” votul românilor. "Am primit zilele trecute un fişier audio în care se afla o discuţie între doi procurori de la DNA, dintre care unul este celebrul Negulescu si un alt coleg al dansului. Exista acum, la nivelul DNA, o actiune menita sa ii faca dosare lui Liviu Dragnea pentru a-l presa, a-l șantaja sa renunte la functia de premier", a declarat Sebastian Ghiţă la cocina sa TV. "Mie, familiei mele, prietenilor mei li se pregătesc dosare penale pentru a continua presiunile si pentru a se obtine denunturi pentru Dragnea si Ponta. Cred ca toate treburile sa se opreasca si cred ca e momentul ca noi toti sa spunem STOP acestor faradelegi", a subliniat Ghiţă, potrivit România TV.

"Liviu Dragnea se afla sub o presiune uriasa sa renunte la puterea primita din partea romanilor".

Și Ponta și Dragnea au reacționat rapid. O fi întâmplare?

Cum a comentat Liviu Dragnea 

"Eu am înţeles că s-au făcut presiuni asupra lui. Dacă informaţiile sunt adevărate este rau si este grav. Eu mai spun încă o dată că nu pot fi intimidat. Nu o spun cu răutate, ci cu seninătate şi cu zâmbetul pe buze. Nu pot să fug nici eu, nici colegii mei. Instituţiile ar fi bine să sunt ale statului si trebuie sa lucreze pentru romani. Fiecare sa se uite in fisa postului si sa nu isi depaseasca atributiile. Daca sunt unii care nu vor sa respecte asta, vor suporta consecintele", a declarat Liviu Dragnea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”