Gigi Becali, după înfrângerea cu Manchester City - Nu mă așteptam la o diferență așa de mare, e umilință și nu-mi place

Gigi Becali, după înfrângerea cu Manchester City - Nu mă așteptam la o diferență așa de mare, e umilință și nu-mi place

Finanțatorul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, a declarat marți seara, după înfrângerea suferită de echipa sa cu 5-0 pe teren propriu în fața grupării engleze Manchester City, că nu se aștepta la o diferență așa de mare, caracterizând rezultatul final drept o "umilință".

"Când am căzut cu ei am zis că doar Dumnezeu ne poate ajuta să îi batem, că sunt prea puternici. Dar nu mă așteptam la diferența asta așa de mare, mă așteptam la un 2-0, 3-0 pentru ei. Și nu mă refer doar la scor, a fost diferență și de valoare, parcă se juca de-a șoarecele și pisica. E umilință, iar eu când sunt învins nu-mi place. Milioanele și miliardele puteau schimba ceva pentru noi în seara asta. Fotbalul nu mai este ce era înainte, acum fotbalul îl joacă milioanele de euro", a spus el.

Becali a adăugat că și-a dat seama care este valoarea echipei Steaua în partida cu Manchester City: "Sunt puțin dezamăgit, nu mai am chef să fac nimic. Mie nu-mi place să fiu la coadă, iar în Europa League acolo ești. Mi-am dat seama care e valoarea noastră. Mai îmi arde mie de Alibec sau Ivan când iau cinci? Nu mă mai interesează nimic. Când văd că nu pot la nivelul ăsta îmi vine să mă las de fotbal".

Referitor la coregrafia din debutul meciului, realizată involuntar de spectatorii de la tribuna a doua cu mesajul "Doar Dinamo București", finanțatorul stelist a afirmat: "Am vorbit înainte cu unii din Elveția sau Olanda, au zis că fac ei coregrafie la meciul ăsta. Și le-am spus că nu dau niciun ban, iar ei au zis că fac gratis prima oară. Și atunci am zis să facă coregrafie. Dar mă interesează pe mine șmecheria lor (n.r. — a suporterilor dinamoviști)?"

Spectatorii de la tribuna a doua a Arenei Naționale din Capitală au realizat o coregrafie surprinzătoare și, probabil, involuntară la meciul dintre Steaua București și Manchester City cu mesajul "Doar Dinamo București". Coregrafia a fost coordonată de fanii dinamoviști și precede derby-ul Steaua — Dinamo de sâmbătă, din etapa a 5-a a Ligii I.

Echipa de fotbal Steaua a fost învinsă marți seara de formația engleză Manchester City cu scorul de 5-0 (2-0), pe Arena Națională din Capitală, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor . Manșa secundă va avea loc pe ''Etihad Stadium'' în data de 24 august.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu