Gigi Becali, în genunchi toată slujba de Prohod. Fostul arbitru Alexandru Tudor a cântat în corul bisericii FOTO

Gigi Becali, în genunchi toată slujba de Prohod. Fostul arbitru Alexandru Tudor a cântat în corul bisericii FOTO

Gigi Becali (64 de ani) și Alexandru Tudor (51 de ani) nu au ratat Denia Prohodului din Vinerea Mare, la Catedrala Patriarhală Sfinții Împărați Constantin și Elena din București. Finanțatorul celor de la FCSB și fostul arbitru au fost surprinși pe imaginile live transmise de Trinitas TV din interiorul bisericii.

Gigi Becali a stat în genunchi pe parcursul întregii slujbe. Captură Trinitas TV

Gigi Becali a stat pe durata întregii Slube în genunchi, în imediata apropiere a preoților. Alexandru Tudor a făcut parte din corul bărbaților. Ambii sunt extram de credincioși. Ba chiar Tudor a fost cooptat în staff-ul FCSB pentru că e apropiat de Dumnezeu

De-a lungul timpului, Gegi Becali și Alexandru Tudor au fost întrebați dacă iau în calcul varianta de a deveni călugări. Patronul FCSB e convins că da, spunând: „Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”.

Alexandru Tudor a făcut parte din corul bisericii. Captură Trinitas TV

Alexandru Tudor a făcut parte din corul bisericii. Captură Trinitas TV

În schimb, fostul arbitru nu o va face: „Asta pot face doar oamenii de excepție, nu eu. Trebuie să fii capabil, trebuie să ai calități și putere interioară, nu ca mine...”.

becali jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”