Giurgiu: Mai mulți copaci căzuți pe carosabil în județ, în urma vântului puternic

Giurgiu: Mai mulți copaci căzuți pe carosabil în județ, în urma vântului puternic

Pompierii din Giurgiu intervin duminică în mai multe localități din județ, pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil în urma vântului puternic.

Potrivit ISU Giurgiu, se intervine în localitatea Iepurești, pe DN41, în localitatea Pietrele, și pe DJ 401, la Hotarele.

"Prin 112 am fost anunțați că în localitatea Iepurești este un copac căzut pe carosabil și pentru degajarea acestuia intervine Garda Mihăilești, copaci căzuți pe carosabil mai sunt și pe DN41, în localitatea Pietrele, și pe DJ401, în localitatea Hotarele, aici intervin echipajele de la punctul de lucru Greaca, circulația pe aceste drumuri fiind întreruptă doar pe parcursul intervențiilor. Și în municipiul Giurgiu a fost raportat faptul că acoperișul unui bloc de pe strada Mihai Viteazul amenință să cadă pe trotuar și aici intervine detașamentul Giurgiu, care s-a deplasat cu o autospecială dotată cu nacelă, pentru degajarea tablelor de pe acoperiș", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguț.

Potrivit informării meteorologice, județul Giurgiu se află duminică, până la orele 20,00, sub atenționare de cod galben de vânt, care la rafale poate ajunge la 70 km la oră.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache