Giurgiu: Niculae Bădălău, amendat cu 5.000 de lei; i-a fost anulat permisul de port-armă

Giurgiu: Niculae Bădălău, amendat cu 5.000 de lei; i-a fost anulat permisul de port-armă

Senatorul Niculae Bădălău, a cărui casă a fost spartă de hoţi, iar din locuinţă au dispărut mai multe bunuri şi un pistol, a fost amendat duminică de poliţişti pentru că nu ar fi păstrat arma în mod corespunzător şi i-a fost anulat permisul de port armă pe o perioadă de cinci ani, a declarat duminică pentru AGERPRES purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

"Printre bunurile care au dispărut din casa senatorului Niculae Bădălău, care a fost jefuit de hoţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, s-a aflat şi un pistol, iar în urma cercetărilor la faţa locului a reieşit faptul că acesta nu era păstrat în mod corespunzător, conform legii, motiv pentru care poliţiştii de la Serviciul de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Giurgiu i-au aplicat acestuia o amendă în sumă de 5.000 de lei', a declarat Emanuela Sârbu.

Surse apropiate anchetei au afirmat că pistolul era ţinut într-un sertar şi nu era asigurat într-un spaţiu securizat, aşa cum prevede legea.

'Totodată, senatorului Niculae Bădălău i-a fost anulat permisul de port armă pe o perioadă de cinci ani', a completat Emanuela Sârbu.

Ea spune că toate bunurile care au dispărut de la locuinţa senatorului au fost introduse într-o aplicaţie la nivel naţional şi sunt în atenţia tuturor poliţiştilor din ţară, iar poliţiştii care anchetează cazul au un cerc de persoane bănuite, au desfăşurat audieri la faţa locului şi efectuează cercetări pentru depistarea autorilor, tragerea acestora la răspundere şi recuperarea bunurilor sustrase.

Surse apropiate anchetei afirmă că din casa senatorului au fost sustrase mai multe bunuri, bijuterii, bani şi un pistol. AGERPRES(AS- autor: Camelia Bigan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ DNA cere instanței s-o pună pe Udrea sub control judiciar, să nu-și mai ia iar tălpășița în Costa R…

2 Avocata care a reprezentat-o pe Kovesi: Orice persoană care a depus o plângere penală în urma violențelor din …

3 Cum poate şti medicul stomatolog că un pacient a făcut sex oral

4 Hopa, s-a trecut la pasul doi? / Propaganda rusă încearcă să facă o paralelă între Transilvania și Crimeea

5 Emil Boc reacționează dur: E o palmă. Conducerea centrală ne-a sfidat! Răsucești cuțitul în rană și mai pui și…