Giurgiu: O unitate bancară din centrul municipiului a fost evacuată în urma unei amenințări cu bombă

Giurgiu: O unitate bancară din centrul municipiului a fost evacuată în urma unei amenințări cu bombă

Polițiștii giurgiuveni însoțiți de mascați și angajați SRI au intervenit, miercuri, la sucursala unei unități bancare din centrul municipiului după ce la 112 a fost înregistrată o solicitare de intervenție în urma unei amenințări cu bombă, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache, pentru AGERPRES.

"Am primit la 112 o solicitare din partea directorului sucursalei unei unități bancare din municipiu care anunța că o angajată a băncii a primit o amenințare că în beciul clădirii s-ar afla o bombă. Polițiști, echipaje de intervenție rapidă, echipaje ISU și angajați SRI s-au deplasat la fața locului, au asigurat zona, sucursala bancară fiind evacuată și au efectuat cercetări, dar nu a fost găsit niciun colet suspect și amenințarea cu bombă nu s-a confirmat', a declarat Cornel Vasilache.

El a adăugat că cercetările au continuat și persoana care a amenințat cu bomba "a fost identificată și i s-a deschis dosar penal pentru amenințare".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria