Giurgiu: Traficul prin PTF Giurgiu-Ruse a crescut de peste şapte ori: timpi de aşteptare de 100 de minute

Giurgiu: Traficul prin PTF Giurgiu-Ruse a crescut de peste şapte ori: timpi de aşteptare de 100 de minute

Traficul rutier prin PTF Giurgiu-Ruse a crescut joi de peste şapte ori faţă de o zi obişnuită, ca urmare a tranzitării frontierei în scop turistic în perioada minivacanţei de Sfânta Maria, motiv pentru care timpul de aşteptare la ieşirea din ţară a ajuns la 40 de minute pentru turisme şi 100 de minute pentru camioane.

"Au crescut timpii de aşteptare la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse pentru că foarte multe turisme s-au prezentat astăzi, încă de la primele ore ale dimineţii, la ieşirea din ţară, pentru ca oamenii să petreacă minivacanţa de Sfânta Maria în Grecia, Turcia sau Bulgaria şi prioritate au avut turismele, motiv pentru care a crescut timpul de aşteptare la camioane', a declarat joi, pentru AGERPRES, inspectorul şef adjunct al ITPF Giurgiu, Nicu Răboj.

El spune că într-o zi obişnuită ies din ţară aproximativ 1.000 de autoturisme în 12 ore, iar joi, de la ora 4.00 până la orele 13.00, au ieşit din ţară aproximativ 7.000 de autoturisme.

ITPF Giurgiu aplică toate măsurile pentru fluidizarea traficului, de la suplimentarea de personal, accesul pe mai multe benzi şi dirijarea circulaţiei cu echipaje de poliţie rutieră la intrarea în municipiul Giurgiu.

Potrivit site-ului Poliţiei de frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse este de 40 de minute pentru turisme şi 100 de minute pentru camioane, iar poliţiştii de frontieră se aşteaptă ca la finalul vacanţei de Sfânta Maria traficul să crească pe sensul de intrare în ţară, când oamenii se vor întoarce din vacanţă. AGERPRES AS - autor:Camelia Bigan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…