Godină e BESTIAL: Doamna Kovesi caută să înhațe politicieni corupți. Doamne ferește, dar cine a mai auzit de politicieni care fură?

Godină e BESTIAL: Doamna Kovesi caută să înhațe politicieni corupți. Doamne ferește, dar cine a mai auzit de politicieni care fură?

Politistul brasovean Marian Godină ironizeaza, pe pagina sa de Facebook, presupusele inregistrari cu Laura Codruta Kovesi, spunând ca situatia este "halucinanta". Însă o postare ulterioară, despre cei care urăsc DNA intoxicați de manipulările de la televiziunile penalilor este și mai bestială... Le face o descriere perfectă. Care se suprapune aproape milimetric pe profilul votantului PSD din Oltenia și Moldova...

Postarea lui Marian Godină:

„În timp ce patiseri, cofetari, mecanici auto, vatmani, vânzători, sudori etc fură de rup și prejudiciază țara asta cu milioane de euro, doamna Kovesi caută să înhațe politicieni curupți. Doamne ferește, dar cine a mai auzit de politicieni care fură???
Normal că se miră unii de așa ceva, mai ales că au apărut și înregistrări în care își îndemna colegii la muncă. HALUCINANT!!!”

Mesajul pentru cei care urăsc DNA intoxicați de manipulările de la televiziunile penalilor este și mai bestial:

„Ești vai steaua ta și jonglezi cu datoriile de pe caietul birtului din sat?
Driblezi foamea cu tutun?
Cunoști o vânzătoare care îți schimbă bonuri de masă pe bani?
Ai acasă măcar o scrumieră și o farfurie cu inscripția vreunui hotel la care ai fost în tinerețe și de unde nu te-a lăsat inima să pleci cu mâna goală, nu înainte de a face o poză cu o mașină din parcare, care nu era a ta?
Ești total împotriva DNA pentru că te uiți la televizor și acolo ți se spune că sunt răi și că mâine poți fi chiar tu în locul celor "abuzați"?
Stai, mă, liniștit, că nu te ia pe tine DNA-ul!
Nici măcar pentru oglinda aia cu inscripția CFR pe care o ai în wc-ul din fundul curții de la ultima călătorie cu trenul.”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”