Gorghiu a șters postarea care condamna atacul asupra jurnaliștilor din Suceava, județul baronului PNL Flutur...

Gorghiu a șters postarea care condamna atacul asupra jurnaliștilor din Suceava, județul baronului PNL Flutur...

Senatoarea PNL Alina Gorghiu si-a sters pe de pe pagina de Facebook o postare in care condamna bataia incasata de jurnalisti si de activistii de mediu in padurea din Suceava, a constatat un utilizator al forumului Reddit Romania.

„Acum 30 de minute pe pagina Alinei Gorghiu era stirea cu jurnalisti batuti in padure si cerea autoritatilor sa isi faca treaba. (Imi pare rau ca nu am facut screenshot) si spunea ca nu asa ar trebui sa facem tocmai in ziua in care UE cere protectie sporita jurnalistilor.

Acum dintr-un motiv sau altul a disparut si a fost inlocuit cu o postare despre o plangere penala pentru aia de la AUR care cica l-au agresat pe Roman.

Ce se poate intelege din asta? Gheorghe Flutur este in echipa castigoare, keep that in mind. Voi ce credeti?”, a scris utilizatorul forumului Reddit Romania .

Intr-adevar, pe pagina lui Gorghiu nu mai apare nimic legat de atacul mafiei padurilor asupra jurnalistilor. Insa sunt numeroase comentarii la postarile ei in care i se atrage atentia asupra taierilor ilegale.

Ce ne spui despre taierile ilegale de padure, facute de familia ta in 2020??…pentru asta nu luati masuri in privinta taierilor ilegale, sunteti in aceeasi gasca…mi-e o mare scarba cand te aud de interesul cetateanului!!!….

Despre taierile ilegale ale padurilor, despre agresiunile mafiei asupra activistilor de mediu si asupra reporterilor si cameramanilor nu va intereseaza ? Ati auzit ? Sau va faceti ca ploua ?

SURSA: Aktual24.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...