Gorj: Cinci angajaţi ai SJU Târgu Jiu şi unul al Spitalului Municipal Motru - confirmaţi cu COVID-19

Gorj: Cinci angajaţi ai SJU Târgu Jiu şi unul al Spitalului Municipal Motru - confirmaţi cu COVID-19

Un număr de cinci angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu şi un altul de la Spitalul Municipal Motru au fost confirmaţi, până în prezent, cu noul coronavirus, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Daiana Militaru.

Potrivit acesteia, printre cei confirmaţi cu COVID-19 se află şi managerul SJU Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, în prezent acesta fiind internat la Secţia de Boli Infecţioase a unităţii medicale.

"Potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, la nivelul judeţului Gorj sunt 66 de cazuri confirmate cu COVID-19. Precizăm că, până în momentul de faţă, au fost confirmaţi cu COVID-19, în urma testelor prelucrate în cadrul laboratoarelor din ţară, 5 angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi o angajată a Spitalului Municipal Motru. Menţionăm că datele prezentate se pot modifica, în funcţie de evoluţia epidemiologică", a precizat, într-un comunicat de presă, Daiana Militaru.

Ea a adăugat că, la nivel judeţean, sunt 257 de persoane în carantină instituţionalizată, dintre care 26 au intrat şi alte 4 persoane au ieşit în ultimele 24 de ore. Alte 715 persoane se află în autoizolare la domiciliu, dintre care 38 au intrat în autoizolare şi alte 32 au ieşit în ultimele 24 de ore. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…