Grindeanu: Oricine încalcă legea plăteşte; dacă e persoană publică trebuie să vină şi cu scuze în faţa românilor

Grindeanu: Oricine încalcă legea plăteşte; dacă e persoană publică trebuie să vină şi cu scuze în faţa românilor

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că oricine încalcă legea trebuie să plătească, iar dacă este persoană publică trebuie să îşi ceară şi scuze în faţa românilor.

Întrebat, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, dacă Marcel Ciolacu a încălcat regulile în vigoare, Grindeanu a răspuns: "Din punctul meu de vedere, oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă, că îl cheamă Marcel Ciolacu sau că îl cheamă Sorin Grindeanu, trebuie să plătească. Şi mai trebuie, dacă este persoană publică, cu atât mai mult, trebuie să vină şi cu scuze în faţa românilor. Cred că domnul Ciolacu a clarificat prin postarea dânsului pe Facebook situaţia de aseară. Din ce am văzut şi eu, nu am participat la acea întâlnire, e o localitate aflată în scenariul verde. Dacă s-a încălcat legea, asta nu hotărăsc eu sau dumneavoastră sau oricine altcineva, ci organele abilitate. Dacă s-a încălcat legea, cine încalcă trebuie să plătească".

El a salutat "promptitudinea" cu care a acţionat Poliţia Română în acest caz. "Dincolo de cazul pe care l-aţi amintit, salut promptitudinea Poliţiei Române în a ieşi, nu doar prin acţiuni, ceea ce e foarte bine că au făcut, ci şi printr-o declaraţie de presă. E o promptitudine pe care sper să şi-o menţină pentru orice caz pe care îl au de acum încolo, pentru că nu am văzut aceeaşi promptitudine, dacă vreţi, şi în urmă cu câteva luni", a susţinut liderul PSD.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică că va plăti amenda cu care a fost sancţionat după ce a participat la o masă la un restaurant din Sărata Monteoru fără să respecte regulile de distanţare, însă consideră că premierul Ludovic Orban foloseşte Poliţia "în scopuri politice" . AGERPRE


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina