GUNOIUL dracului! Nicolicea le-a transmis experților Comisiei de la Veneția că greșelile comisiei speciale pe Justiție au fost cauzate de comportamentul huliganic al Opoziției!

GUNOIUL dracului! Nicolicea le-a transmis experților Comisiei de la Veneția că greșelile comisiei speciale pe Justiție au fost cauzate de comportamentul huliganic al Opoziției!

GUNOIUL dracului! Nicolicea le-a transmis experților Comisiei de la Veneția că greșelile comisiei speciale pe Justiție au fost cauzate de comportamentul huliganic al Opoziției! Iulian Bulai, deputat USR, a relatat pe contul său de Facebook o scenă de la discuția dintre membrii comisiei speciale pentru justiție cu reprezentanții Comisiei de la Veneția. Bulai susține că Eugen Nicolicea le-a transmis oficialilor europeni că în deciziile finale al comisiei speciale s-ar fi strecurat greșeli din cauza ”comportamentului huliganic al opoziției care a venit cu boxe” la lucrările comisiei.

 Postarea lui Iulian Bulai:

„Sunt acum la întâlnirea cu delegația Comisiei de la Veneția. Sunt așezat între Iordache, Nicolicea și Cazanciuc.

Trubadurul PSD, Eugen Nicolicea, le explică membrilor Comisiei de la Venezia că opoziția s-a comportat huliganic in comisii și noi am perturbat lucrările comisiei speciale pentru modificarea legilor justiției.

Datorită comportamentului opoziției care a venit cu boxe (cc Stelian Ion), s-au strecurat unele greșeli in deciziile finale ale comisiei speciale. Așa se scuză marele Nicolicea în fața celor care au venit să ne întrebe de ce România o ia razna.

Acestea sunt argumentele de grădiniță ale omului propus spre a fi viitorul Ministru al Justiției. Omul care se visează succesorul lui Tudorel Toader.

Nu mai am cuvinte.
Ne prăpădim de râs la argumentele lui. Dar e de plâns”.

O altă relatare din cadrul discuțiilor vizează un schimb de replici dintre un membru al delegației Comisiei de la Veneția și parlamentarii PSD Eugen Nicolicea și Florin Iordache, în care aceștia spun că partidul lor ține cont doar de deciziile Curții Constituționale.

Membru al delegației din partea Comisiei: Tocmai ați afirmat că daca CCR s-a pronunțat asupra unui text înseamnă că acesta e conform și cu recomandările Comisiei de la Veneția?
Nicolicea: Da, exact.
Membru al delegației: Greșit, numai noi, Comisia de la Veneția, ne pronunțăm pe conformitatea cu recomandările noastre.
Iordache: Noi respectăm ce zice CCR.

Delegația Comisiei de la Veneția s-a întâlnit miercuri cu președintele Klaus Iohannis, prilej cu care acesta a criticat PSD, precizând că modul în care legiferează actuala majoritate parlamentară vulnerabilizează justiția. Șeful statului s-a referit la ordonanțele de urgență, dar și la modificarea codurilor penale de către Parlament.



Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească