Guru-ul formaţiilor boy band din Japonia, acuzat de agresiuni sexuale de un fost membru al unei trupe

Guru-ul formaţiilor boy band din Japonia, acuzat de agresiuni sexuale de un fost membru al unei trupe

Kauan Okamoto, fost membru al unei trupe japoneze de băieţi, a afirmat miercuri că a fost agresat sexual în adolescenţă de Johnny Kitagawa, guru-ul formaţiilor boy band pop din Japonia (J-pop), care a murit în 2019 la vârsta de 87 de ani, informează AFP, citată de Agerpres.

Johnny Kitagawa a murit în 2019 FOTO Profimedia

Okamoto (26 de ani) a declarat miercuri că a fost agresat de Kitagawa de "15-20" ori din 2012, când avea doar 15 ani, până când a părăsit agenţia, în 2016.

Agenţia Johnny&Associates, fondată de Kitagawa, care a dominat industria japoneză de divertisment timp de decenii şi a lansat trupe de„doli" celebre precum Smap, Arashi şi Tokio, nu a răspuns la mai multe solicitări ale AFP cu privire la acest caz.

Și solicitările către agenție făcute de Clubul corespondenţilor străini din Japonia, care are a organizat miercuri conferinţa de presă în care cântăreţul nipono-brazilian au rămas fără răspuns.

Kauan Okamoto a fost una dintre primele persoane care l-a acuzat public pe Kitagawa, ale cărui presupusele hărţuiri şi agresiuni sexuale au fost relatate demult de către presa din Japonia , dar care nu a fost niciodată condamnat.

Kauan Okamoto. FOTO Facebook Kauan Okamoto

Kauan Okamoto. FOTO Facebook Kauan Okamoto

Tinerii recruţi ai lui Kitagawa, noaptea în apartamentul acestuia

După difuzarea recentă a unui documentar de către postul public de televiziune britanic BBC, controversa a reapărut.

„Sper că mai multe victime vor ieşi în faţă. Toate, pentru că sunt atât de multe", a declarat Okamoto.

Cântăreţul a reclamat că se întâmpla frecvent ca tinerii recruţi ai lui Kitagawa să-şi petreacă noaptea în apartamentul acestuia dotat cu jacuzzi, bar şi un aparat de karaoke.

Kauan Okamoto a declarat că prima dată când a fost agresat de Kitagawa, acesta s-a întins lângă el şi i-a atins organele genitale înainte de a întreţine relaţii sexuale orale. artistul a mai precizat că Kitagawa i-a dat 10.000 de yeni (68 de euro la cursul actual) a doua zi, fără nicio explicaţie.

Fostul membru al trupei de băieți crede că majoritatea celor „100-200" de tinere talente cu care a lucrat la agenţie au suferit agresiuni similare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!