Handbal feminin: Cristina Neagu (Buducnost) - Sunt foarte supărată și dezamăgită, azi nu ne-a ieșit nimic (Corespondență)

Handbal feminin: Cristina Neagu (Buducnost) - Sunt foarte supărată și dezamăgită, azi nu ne-a ieșit nimic (Corespondență)

Trimisul special al AGERPRES, Marius Țone, transmite: Handbalista echipei Buducnost Podgorica, Cristina Neagu, a declarat, sâmbătă, că este foarte supărată și dezamăgită pentru ratarea calificării în finala Ligii Campionilor, precizând că echipei sale "nu i-a ieșit nimic" în meciul cu formația maghiară Gyori Audi ETO KC din semifinale.

"Din păcate meciul de azi nu a semănat deloc cu ceea ce ne-am dorit noi. Azi nu ne-a ieșit nimic, nici în atac, nici în apărare. Și nici nu pot să-mi dau seama de ce, pentru că am venit fără niciun fel de stres sau presiune la acest Final4. Eram sigură că o să facem un meci bun azi și dacă nu să câștigăm, credeam că va fi foarte echilibrat. Însă nu a fost așa, a trebuit să alergăm după ele tot meciul și în final echipa mai bună a câștigat. E puțin că am marcat doar 20 de goluri. Din nou atacul nostru a șchiopătat și e foarte greu împotriva unei echipe precum Gyori să înscrii doar 20 de goluri. Ce să faci, să primești doar 19 ca să câștigi? Nu se poate. Sunt foarte supărată și dezamăgită, pentru mine faptul că jucăm mâine finala mică nu are prea mare importanță. Îmi doresc doar să termin sănătoasă meciul și apoi să privesc înainte", a spus ea.

Neagu a adăugat că probabil nici jocul ei nu a fost la înălțime dacă Buducnost a pierdut. "Eu am încercat să fac tot ce ține de mine. E greu, foarte greu, pentru că lucrurile nu au mers așa cum ne-am dorit noi. A fost greu să ne întoarcem și în apărare. Am luat luat niște goluri ușoare și am ratat niște mingi pe care trebuie să le băgăm în poartă. Per total, probabil că nu am fost la nivelul la care trebuia să fiu dacă meciul s-a terminat în felul ăsta", a afirmat interul stânga.

Handbalista le-a mulțumit celor aproximativ 1.500 de suporteri români aflați în tribune, chiar dacă nu i-a auzit din cauza fanilor formației Gyori: "Foarte puțin i-am auzit, dar vreau să le mulțumesc că m-au susținut azi. E o situație destul de complicată pentru că se joacă Final4 în fiecare an la Budapesta și Gyori are un extrem de mare suport din tribună din partea fanilor. Dar asta este situația, nu avem ce să facem. În anul în care am câștigat Liga Campionilor Gyori nu s-a calificat în Final4 și atunci am avut noi mai mulți fani".

Cristina Neagu, care va evolua din sezonul viitor la CSM București, și-ar fi dorit să încheie perioada de 4 ani petrecută la Buducnost cu o calificare în finală: "Se încheie 4 ani frumoși pentru mine, mi-aș fi dorit să jucăm finala mare la sfârșitul acestei perioade la Buducnost. Nu a fost să fie. Dar a fost o perioadă foarte frumoasă în care am ajuns în fiecare an în Final4. Am jucat două finale, am câștigat una dintre ele, am învățat foarte multe și Buducnost o să rămână cu siguranță în sufletul meu".

Echipa maghiară Gyori Audi ETO KC s-a calificat, sâmbătă, în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins formația muntenegreană Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (12-9), în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta, în prima semifinală a turneului Final4.

În finala de duminică, Gyor, echipă antrenată de spaniolul Ambros Martin, selecționerul naționalei României, o va întâlni pe învingătoarea dintre CSM București, deținătoarea trofeului, și RK Vardar Skopje (meci programat sâmbătă, de la 18,45, ora României).

La ediția de anul trecut, CSM București a dispus în semifinale de Vardar cu 27-21, iar Gyori Audi ETO KC s-a impus la limită în duelul cu Buducnost, 21-20. În finala mică, Vardar a trecut de Buducnost cu 30-28, iar CSM București a câștigat trofeul, după ce a învins-o pe Gyori Audi ETO KC cu 29-26, după prelungiri și aruncările de departajare.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /