Handbal masculin/Coronavirus: Naţionala Germaniei a intrat în carantină, după cazul pozitiv al internaţionalului Jannik Kohlbacher

Handbal masculin/Coronavirus: Naţionala Germaniei a intrat în carantină, după cazul pozitiv al internaţionalului Jannik Kohlbacher

Pivotul german Jannik Kohlbacher, al doilea jucător al echipei Rhein-Neckar Lowen testat pozitiv la coronavirus, i-a determinat pe medicii selecţionatei de handbal masculin a Germaniei să recomande jucătorilor internaţionali să intre în carantină timp de două săptămâni, relatează Marca.

Primul jucător infectat cu virusul Covid-19 de la Rhein-Neckar Lowen a fost extrema daneză Mads Mensah Larsen. Clubul german a luat decizia ca toţi jucătorii săi care au intrat în contact cu danezul să intre în carantină. Sezonul de handbal din Bundesliga a fost suspendat până la 23 aprilie.

Kohlbacher, 24 ani, a fost supus luni unui test de coronavirus după ce a prezentat simptome în timpul unui stagiu de pregătite cu naţionala Germaniei care a avut loc săptămâna trecută (9-14 martie). Din acest motiv, staff-ul medical al echipei naţionale a recomandat ca toţi jucătorii care au participat la acel stagiu să intre în carantină pentru 14 zile.

Germania a raportat 9.877 de cazuri pozitive şi 26 decese din cauza virusului Covid-19. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

4 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

5 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!