Hiena a simțit miros de sânge. Cioloș, anunț în premieră: „Nu înlătur deloc opțiunea unei candidaturi la prezidențiale”

Hiena a simțit miros de sânge. Cioloș, anunț în premieră: „Nu înlătur deloc opțiunea unei candidaturi la prezidențiale”

Hiena a simțit miros de sânge. Cioloș, anunț în premieră: „Nu înlătur deloc opțiunea unei candidaturi la prezidențiale”.
 
”Nu înlatur deloc”, a răspuns marți Dacian Cioloș la întrebarea dacă exclude o candidatură la prezidențialele din 2019. Într-un interviu pentru Ziare.com, Cioloș a spus că nu a luat o decizie, adăgând că ”pentru mine, principalul obiectiv e ca, la sfârșitul lui 2019, România să aibă un președinte democrat, care să apere valorile și instituțiile democratice”.

”Am lansat o ofertă politică, un partid politic și obiectivul e să folosim toate campaniile electorale, și alegerile, pentru a ne promova acest program politic și pentru a le arăta românilor că există o alternativă. Noi așa am interpretat participarea slabă la vot la sfârșitul lui 2016, că oferta politică era insuficientă”, a mai spus președintele fondator al Mișcării România Împreună.

Este pentru prima oară când Dacian Cioloș face o asemenea afirmație, după luni bune în care a fost extrem de precaut pe tema unei eventuale candidaturi la prezidențiale.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis și-a anunțat în urmă cu fix o lună candidatura pentru al doilea mandat la Cotroceni.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro