HOPA! Băsescu sare și el la jugulara lui Dragnea, la fel ca Ponta! „O făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America”

HOPA! Băsescu sare și el la jugulara lui Dragnea, la fel ca Ponta! „O făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America”

HOPA! Băsescu sare și el la jugulara lui Dragnea, la fel ca Ponta! Băsescu îl ironizează pe Dragnea: Ce l-o fi supărat pe “Daddy Vitamină” aşa de tare de a uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor.

Traian Băsescu îl ironizează, luni, pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru propunerea privind reducerea bugetului serviciilor secrete pentru a da vitamina D copiilor, numindu-l pe acesta ”Daddy vitamină”. Fostul președinte se întreabă ce l-o fi supărat pe Daddy Vitamină atât de tare încât a uitat vremurile în care ”stătea bot în bot” cu șefii serviciilor și era băiatul de mingii pentru Maior, Coldea și Ponta.

”Dragnea dă vitamine la tot poporul din banii serviciilor! Daddy Vitamină s-a supărat pe viaţa lui amară şi a hotărât să chelească bugetele serviciilor de sume importante pe care să le dedice cumpărării de vitamine. Ce l-o fi supărat pe “Daddy Vitamină” aşa de tare de a uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor de două ori pe săptămână în întâlnirile de la K2 în perioada 2010-2014, că îi plăcea să mângâie cu gingăşie ghipsul doamnei Koveşi, să aducă mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dâncu şi Ponta, că se gudura ca un pudel cu şoricul în dinţi la T 14 sau o făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America” a reacționat, luni, pe Facebook, fostul președinte.

El mai spune că nu are nimic împotriva reducerii fondurilor pentru serviciile secrete, dar banii pot fi economisiți prin reanalizarea priorităților informative.

”Eu nu spun că nu trebuie tăiat din bugetul serviciilor secrete. În mod cert se pot face reduceri ale acestor bugete dar pentru asta trebuie să aplici o reţetă şi anume : 1. Se ia lista cu priorităţile informative pentru anul 2019 aşa cum ele au fost stabilite de CSAT încă de anul trecut . 2. Se analizează lista şi se stabileşte reducerea acesteia (bugetul este corelat cu fiecare element al listei de priorităţi informative ). 3. După ce se reduce lista priorităţilor informative aprobată de CSAT în şedinţă la care au participat miniştrii şi premierul, se face reducerea bugetului cu sumele corespunzătoare reducerii de activitate. Şi uite aşa se poate face o economie prin reducerea bugetului serviciilor secrete. Banii economisiţi prin aceste reduceri se predau lui Daddy care merge la prima farmacie, cumpără vitamine şi le împarte la tot poporul. PS – Dacă tot şi-a descoperit veleităţile de “doctor national”, oare Daddy ar putea face ceva să găsim vaccin antigripal la medicul de familie sau la farmacii, că de propaganda doamnei Pintea ne-am cam săturat”, a mai spus Băsescu.

Ponta, replică pentru Dragnea după ce liderul PSD l-a făcut securist: Îl băteai la cap pe Maior să-ți angajeze iubita la SRI/Tăiai porcul în vila SRI și alergai mesenii cu soriciul

 Fostul premier Victor Ponta i-a dat duminică seară, pe Facebook, o replică acidă lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a spus anterior că Pro România este un partid făcut de securiști.

 Postarea lui Victor Ponta: 

„Liviu – iar te scarpini la buba? Eu nu mai am nici timp nici chef de mizeriile si laturile in care traiesti tu cu bufonii si metresele tale – dar oamenii trebuie sa stie adevarul !

1. Imi aduc aminte ca tu taiai porcul la vila T14 a SRI si alergai mesenii cu soriciul

2. Imi aduc aminte ca tu ai comandat vin scump din America sa il faci cadou lui Florian Coldea de ziua lui sa il impresionezi / si dupa alegerile din Decembrie 2016 tu ai fugit la Coldea sa il rogi sa il convinga pe Iohannis sa te puna Premier

3. Imi aduc aminte ca tu il bateai la cap pe George Maior sa o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI ( ca erai casatorit nu conteaza ca tu esti cu “familia traditionala”) si tot explicai ca ea stie ruseste ca a studiat la Moscova

4. Sa imi aduc aminte ca in ziua in care ai fost prima data condamnat de ICCJ in 2015 ai venit la mine in birou si m-ai batut la cap sa mergem la “baieti” la SRI sa le ceri ajutorul la recurs?

Nu vrei sa schimbi placa asta si sa ne spui in 2018 din banii dati de la Buget la PSD de cate ori ai platit zborurile cu avioane si elicoptere private pentru tine si noua iubita?

Daca te scarpini singur la buba te pot ajuta!

Replica lui Ponta a venit la scurt timp după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că PLUS, partidul lui Dacian Cioloș, și Pro România, condus de Victor Ponta, sunt partide făcute de scuriști.

”Securiştii şi-au făcut două partide. Unul pe stânga, altul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior şi Coldea, Pro România, şi pe dreapta este partidul lui Cioloş. Este simplu. Asta arată foarte mare disperarea, faptul că au început să desfacă conservele arată o mare disperare, ceea ce este de bine”, a replicat Dragnea, întrebat cum vede încheierea alianței între USR și PLUS.” 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria